Vandermerwe Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Witam wszystkich serdecznie!! Chcę pokazać i poddać ocenie mój ostatni model. Przeleżał na półce w pudle kilka ładnych lat ale się doczekał. Przy robieniu fotek miałem problem z kolorem. To co widać nie do końca odpowiada oryginałowi. Sądzę, że za słabo doświetlone. Muszę poćwiczyć. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Podoba mi się malowanie. Cała scenka też jest ładna. Nie jestem pewien czy notek nie powinien mieć zielonych szkieł zamiast czerwonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Jak dla mnie to piękny model i świetnie pokazany, bardzo lubię taki styl. No i pustynne malowanie znakomite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Super! Gratulejszyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Nic dodać! Nic ująć! Jest rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandermerwe Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Witam. Serdeczne dzięki za dobre słowo dla wszystkich, którzy wyrazili swoją opinię!! Cieszę się , że się komuś spodobała moja robota. p.s Światła Notek górne faktycznie ZIELONE !!! (Dolne czerwone). Dzięki za cenną uwagę. Już poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Gratuluję pięknego modelu . Jak malowałeś drewniany klocek pod lewar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Malowanie i sceneria pierwsza klasa, gratuluję wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 a ja jeszcze poproszę o więcej takich modeli z DAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 z którego zestawu figurant na zasobniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandermerwe Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 Gratuluję pięknego modelu .Jak malowałeś drewniany klocek pod lewar? Witam! Klocek zrobiony pędzlem. Dwa odcienie brązu (zabij mnie ale nie pamiętam już które) i chyba "hemp". Farby Vallejo a na koniec taki lekki wash przygotowany z farb artystycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandermerwe Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 z którego zestawu figurant na zasobniku? Nie mam pojęcia !! Znalazłem obie figury w starych zapasach. Odlewy bez oznaczeń bez etykiet i bez opisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi