adam juszczak Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Podstawka z gipsu i szpachli drewnopodobnej Druciane "drzewa" Pojazd to Pz.III Ostwind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Będziesz jeszcze coś przy czołgu robił czy tak zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Jeszcze trochę rozjaśnię i wyostrzę kontury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Maja 2014 Autor Share Napisano 1 Maja 2014 Położyłem kolory bazowe i zmieniłem drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Nowe drzewo jest bardziej imponujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 11 Maja 2014 Autor Share Napisano 11 Maja 2014 Pigmenty Kremera "Ostateczne" drzewo Postanowiłem przemalować pojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 15 Maja 2014 Autor Share Napisano 15 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Chyba tylko ja ci kibicuję? W każdym razie komentarz jak zwykle - jest co podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 15 Maja 2014 Autor Share Napisano 15 Maja 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 ja też kibicuję a robota jak zawsze mistrzowska. co to są pigmenty Kremera? czy to jakaś firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 15 Maja 2014 Autor Share Napisano 15 Maja 2014 Tak to Kremer,doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Masz więcej kibiców. Siedzę cichutko i notuję co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 19 Maja 2014 Autor Share Napisano 19 Maja 2014 Bildstock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Jak się to mówi: wygląda jak żywe. No i piękna kapliczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Brak mi słów, to się nie odzywam.... Drzewko ekstraklasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Adam jak zwykle dowalił do pieca po całości. Piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 22 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 22 Lipca 2014 Cześć Dopiero teraz trafiłem na Twój temat. Mam pytanie - jak Ci się udało zrobić taką ładną fakturę drzewa? Piękna winietka! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 Super wykonanie . Drzewo jest niesamowite, a roślinność na skałkach jest jak prawdziwa . No cóż ... całość zostanie zepsuta czołgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Kapitalna dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi