sianko Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Nie udało mi się wykonać maszyny z "Czarnej eskadry", ale za to ten pudełkowiec też ma ciekawą historię."Blymp" bo o nim mowa miał prawdopodobnie sobowtóra tzn. ponoć były dwie identyczne maszyny o tym samym numerze i tak samo pomalowane, z tym że jeden nich miał na stateczniku pionowym namalowane czerwone serce. Na maszynie którą ja zbudowałem latał por. R.Little który wsławił się tym że w jednym locie zestrzelił 6 samolotów wroga. Podrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Szmatopłaty mają swój urok,choć wolę kleić śmigłowce...ale twoje wykonania mnie poprostu powalają....znowu jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Jak zawsze trzymasz mistrzowski poziom. Miło popatrzeć na kolejne twoje dzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Realizm tych blach jest niesamowity. Model jak zwykle zjawiskowo piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 6 Maja 2014 Autor Share Napisano 6 Maja 2014 Dzięki Panowie, oczywiście fotki mi nie wyszły. Tak to jest jak je się obrabia na małym kiczowatym monitorku i nad aparatem się nie panuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 Kolejny świetny model!!! Zgadzam się z zachwytami Spitona nad blachami. Musze również przyznać, że całkiem inaczej prezentuje się kolor, o którym dyskutowaliśmy w warsztacie. Zdecydowanie bardziej wygląda teraz na PC12 - jakiś filtr nałożyłeś na model? czy kwestia oświetlenia? Udało Ci się z raczej marnego zestawu zrobić imponujący model. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 Bardzo ładny __________________________________________________________________ Na warsztacie: I-16 Type 28 - ICM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRUMCAJS Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 świetny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi