radett Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Detalizacja świetna!!! , to jest właśnie to co ożywia każdy model, nawet z najlepiej odwzorowanymi fabrycznie elementami. Świetna robota , dajesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 22 Maja 2014 Autor Share Napisano 22 Maja 2014 Silnik ładny, ale kable do wycieraczek bym wymienil. Zwłaszcza lewą stronę- zrobiła sie Tobie izolacja z kleju To takie złudzenie tylko, sprawdziłem dokładnie i niema tam kleju, klejone są tylo elementy z białego polistyrenu, Detalizacja świetna!!! , to jest właśnie to co ożywia każdy model, nawet z najlepiej odwzorowanymi fabrycznie elementami.Świetna robota , dajesz dalej Dzięki Radek. Tymczasem pompa wspomagania i powoli komora i kabina na wykończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 Świetna robota- radiostacje i dłubanina we wnętrzu- to podoba mi sie zawsze najbardziej. Tu elektroniki za wiele nie ma, ale reszta pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Maja 2014 Share Napisano 23 Maja 2014 Daniel nie zapomnij o paskach klinowych. Ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 23 Maja 2014 Share Napisano 23 Maja 2014 Fajny detal.Robisz typowo wczesną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Dzieki Krzychu, tak robie wczesną a przynajmniej próbuje z tego co w pudle jest . witam po długiej przerwie. Trochę pogrzebałem przy tym pożal się Boże produkcie i wyszło takie coś. Przy okazji mam pytanie do tych którzy ten zestaw popełnili Dragon6739, czy tylko u mnie są elementy występujące na instrukcji i tylko na niej? bo rozumiem że błędy w instrukcji są raczej normą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 19 Sierpnia 2014 Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Malowanie DAK ,czy zimowe na szarym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2014 wrześniowe czyli nudny szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 19 Sierpnia 2014 Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Kurde dopiero teraz trafiłem na ten ciekawy warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Budowa zakończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Nareszcie go będziesz malował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Świetna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 6 Września 2014 Autor Share Napisano 6 Września 2014 Bardzo powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Dobry początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Mam przeczucie, ze jak dalej pójdziesz w tym kierunku, to po skończeniu zdjecia będzie można wrzucić do działu 1:1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Takie pytanko on ma tylko dwa pedały ? tyle widać na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi