Kamil K. Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Witajcie! Model uważam za skończony. Dziękuję wszystkim, którzy udzielali się w warsztacie i dopingowali. Kto nie widział postępów z prac, a chciałby zobaczyć - http://viewtopic.php?f=87&t=42728 W skrócie - do bazowego zestawu Trumpka dodałem klamoty z RB Model, DszK w/w firmy, garstkę własnych przeróbek i troszkę modelarskich śmieci. Oglądajcie, komentujcie... Pozdrowienia! PS Gdyby ktoś chciał zobaczyć trochę więcej zdjęć, to tutaj nieco szersza galeria: http://afvsinminiature.blogspot.com/2014/06/gallery-syrian-t-62-trumpeter-13.html Cytuj
imek46 Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Model zacnie wykonany. Tylko powiedz mi Kamilu po to koło zapasowe umieściłeś własnie w ten sposób, tego nie rozumiem. Ja do swojego też używałem klamotów RB właśnie z tym kołem, ale u mnie koło to jest w zupełnie innym miejscu. Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Jest co oglądać, bardzo dobry teciak. Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 7 Czerwca 2014 Super Moderator Napisano 7 Czerwca 2014 Bardzo efektownie wykonany model! Podoba mi się szczególnie czystość i pedantyzm zarówno w klejeniu jak i malowaniu! Dodatkowo ta minimalistyczna forma podstawki bardzo ale to bardzo w moim guście! Poproszę o więcej takich prac!!! Pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj
Kamil K. Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Napisano 7 Czerwca 2014 Dzięki za opinie! Model zacnie wykonany. Tylko powiedz mi Kamilu po to koło zapasowe umieściłeś własnie w ten sposób, tego nie rozumiem. Ja do swojego też używałem klamotów RB właśnie z tym kołem, ale u mnie koło to jest w zupełnie innym miejscu. Ot, po prostu mi tam pasowało. Wszystkie klamoty postanowiłem umieścić za wieżą, jako "jedność", to koło akurat tam mi pasowało - "przyblokowane" przez zasobniki na błotniku a zarazem z możliwością przytwierdzenia go do poręczy przy pierścieniu wieży bądź do samej wieży. Pozdrawiam! Cytuj
gorlock Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Jeden z lepszych T-62 jakie ostatnio widziałem. Dobra robota. Cytuj
wisa Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 Model z pewnością jest świetny. Chętnie bym popatrzył gdyby były zdjęcia... Cytuj
GIUSEPPE Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Widziałem kiedy zdjęcia jeszcze były, naprawdę jest świetny. Cytuj
Kamil K. Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Napisano 15 Czerwca 2014 Amba zjadła, przykro mi. 24.06 zresetuje mi się transfer na photobucket to fotki wrócą. Aktualnie nie ma mnie w domu od paru dni, ale jak wrócę jutro, to postaram się je wgrać ponownie. Póki co możecie zobaczyć zdjęcia z mojej galerii na fejsbuku: Pozdrowienia i przepraszam za kłopot. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi