Kamil K. Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Witajcie! Model uważam za skończony. Dziękuję wszystkim, którzy udzielali się w warsztacie i dopingowali. Kto nie widział postępów z prac, a chciałby zobaczyć - http://viewtopic.php?f=87&t=42728 W skrócie - do bazowego zestawu Trumpka dodałem klamoty z RB Model, DszK w/w firmy, garstkę własnych przeróbek i troszkę modelarskich śmieci. Oglądajcie, komentujcie... Pozdrowienia! PS Gdyby ktoś chciał zobaczyć trochę więcej zdjęć, to tutaj nieco szersza galeria: http://afvsinminiature.blogspot.com/2014/06/gallery-syrian-t-62-trumpeter-13.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Model zacnie wykonany. Tylko powiedz mi Kamilu po to koło zapasowe umieściłeś własnie w ten sposób, tego nie rozumiem. Ja do swojego też używałem klamotów RB właśnie z tym kołem, ale u mnie koło to jest w zupełnie innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Jest co oglądać, bardzo dobry teciak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Witam! Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 7 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 7 Czerwca 2014 Bardzo efektownie wykonany model! Podoba mi się szczególnie czystość i pedantyzm zarówno w klejeniu jak i malowaniu! Dodatkowo ta minimalistyczna forma podstawki bardzo ale to bardzo w moim guście! Poproszę o więcej takich prac!!! Pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2014 Dzięki za opinie! Model zacnie wykonany. Tylko powiedz mi Kamilu po to koło zapasowe umieściłeś własnie w ten sposób, tego nie rozumiem. Ja do swojego też używałem klamotów RB właśnie z tym kołem, ale u mnie koło to jest w zupełnie innym miejscu. Ot, po prostu mi tam pasowało. Wszystkie klamoty postanowiłem umieścić za wieżą, jako "jedność", to koło akurat tam mi pasowało - "przyblokowane" przez zasobniki na błotniku a zarazem z możliwością przytwierdzenia go do poręczy przy pierścieniu wieży bądź do samej wieży. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Jeden z lepszych T-62 jakie ostatnio widziałem. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2014 Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Bardzo udany. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Nie widać zdjęć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Model z pewnością jest świetny. Chętnie bym popatrzył gdyby były zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Widziałem kiedy zdjęcia jeszcze były, naprawdę jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 Amba zjadła, przykro mi. 24.06 zresetuje mi się transfer na photobucket to fotki wrócą. Aktualnie nie ma mnie w domu od paru dni, ale jak wrócę jutro, to postaram się je wgrać ponownie. Póki co możecie zobaczyć zdjęcia z mojej galerii na fejsbuku: Pozdrowienia i przepraszam za kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi