Piotr_P Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Dzięki chłopy Bożydar tylko z ręki , bo inaczej nie umi ależ ty musisz mieć grabę wyćwiczoną zrób coś takiego w 1:72 to będziesz moim idolem po wsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Bardzo mi się ten trend na brzydale podoba - insza inszość modelarska, a malarsko artyzm atrakcyjny jak kubizm i impresjonizm...wszak podłoże żabojadowe. Ekstra EDIT- jak skończysz, to wrzuć do galerii rodzinne zdjęcie tych maszkaronów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 4 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Odważne malowanie :-) Jestem ciekawy jak będzie wyglądał po weatheringu. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Dziękuję wszystkim za dobre słowo , tym bardziej , że malunek może wzbudzać KONTROWERSJE Kolejny kroczek to łosz i oznaczenia wozu . Teraz zabieram się za to co najbardziej ostatnio lubię robić czyli świntuszenie czołKa . Gdzieś paluchem wciskając wieżę niechcący na tejże starłem kawałek kreski , ale się poprawi . Następnego czołka będę malował dyszą 0,15 , a nie 0,3 , ciekawy jestem , czy będzie możną osiągnąć jakąś precyzję . Alleluja i wajakondijos : Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Już wygląda świetnie W następnym modelu jak wymalujesz kreski nowym aerografem, to nie będą się ścierać Jak kalki Pana Adama się sprawowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Dzięki Januszu i Pawle . Pan Adam ostrzegał mnie , żeby uważać z chemią kalkową do tychże . Muszę zdementować - kalki Pana Adama położyły się świetnie , są świetne - z bardzo delikatnym miękkim filmem i bardzo dobrze przyjmują "sola" i "seta" , a i myślę , że i bez chemii dałyby radę bez żadnego problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Jest ŚLICZNY, jak palma wielkanocna, pisanka, kolorowanka i sam już nie wiem co . Świetnie Ci wychodzą te kolorowe czołgi. A i jest co podglądać przy warsztacie, bo fakt tak od ręki to cudnie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Fajne camo mojej siostrze sie bardzo podoba kolejny piękny żabojadowy czołK w twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Września 2014 Autor Share Napisano 5 Września 2014 Heloł ewrybadym . Pomału do przodu . Ukleciłem gąsienice z ogniwek i naciągnąłem ja na koła . Zostało już niewiele : -Utytłać gąsienice i dopieścić kółka -Wymalować narzędzia i dopieścić rdzę na wydechu -Usyfić górę czołka i z braciszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 Nie pamiętam już czy w innym wątku to pisałem, ale mógłbyś trochę przybliżyć twoja technikę budzenia? Zawieszenie wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 7 Września 2014 Autor Share Napisano 7 Września 2014 Krzysiu , chwile potem skrobnę parę słów , cieszę się , że Ci się podoba . To byłoby na tyle . zapraszam do galerii :http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=45264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi