Marcin1970 Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Wnęki cudowne. Kurka, dlaczego ja tak nie umiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 31 Października 2014 Autor Share Napisano 31 Października 2014 Dzięki za wszystkie komentarze Mam nadzieje, że uda się utrzymać taki poziom do końca budowy. Kurka, dlaczego ja tak nie umiem? Nie przesadzaj - widziałem wnęki wykonane przez Ciebie w mniejszej skali i raczej nic im nie brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Kolega jest albo bardzo uprzejmy, albo niedowidzący, ale dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 i Przepiękna robota w tych wnękach. retusz na przewodach to jest majstersztyk. Spód skrzydeł też mi się bardzo podoba, cieniowanie bardzo z wyczuciem. Gratulacje umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 14 Listopada 2014 Autor Share Napisano 14 Listopada 2014 Kokpit - na swoją obronę mam tylko to, że na żywo wygląda zdecydowanie lepiej - fotki niestety zabrały z niego całe życie... Komora podwozia przedniego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Jest elegancko Bardzo ładnie kokpit Ci się wpasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Pięknie to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Kokpit - na swoją obronę mam tylko to, że na żywo wygląda zdecydowanie lepiej - fotki niestety zabrały z niego całe życie... A to może jeszcze lepiej wyglądać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 20 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2015 Update - temat nie umarł Zakończona zabawa z wlotami: Koła (przednie felgi do poprawy ponieważ zestawowe są od wersji ML): Końcowe prace przy owiewce (zostało przykleić lusterka i zamki, położyć kalkomanie i podmalować niektóre detale): Kadłub praktycznie przygotowany do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 moralezz Czy posiadasz może zdjęcia wnęk podwozia przed i po washu? Chcę zastosować podobną technikę i bardzo mnie to ciekawi bo wyszło bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2015 Niestety - zdjęć przed washem nie robiłem. Ale pamiętam, że miałem dylemat czy je łoszować, bo dosyć fajnie wyglądały i bez niego. Ale wówczas wnęki pasowały by do egzemplarza odnowionego przez Archeo Łask niż do egzemplarza służącego w pułku . Tymczasem dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Znakomite modelarstwo. Detale zabijają. Dysza wspaniała !! Luki podwozia wspaniałe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Używasz jakiś dedykowanych masek, czy sam dziergasz z taśmy? Uszczelki wyszły bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2015 Dzięki za miłe słowa Używasz jakiś dedykowanych masek, czy sam dziergasz z taśmy? Uszczelki wyszły bomba. Tak - wykorzystałem maski z Montexu, choć na początku oklejałem po swojemu (nie byłem świadom istnienia trzyczęściowych masek do tego modelu). Aczkolwiek i tak musiałem je troszeczkę poprzerabiać. Odnośnie uszczelek - w jednym miejscu i tak będę musiał poprawić bo delikatnie odprysnęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 5 Lutego 2015 Autor Share Napisano 5 Lutego 2015 Wstępnie popryskany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 Ależ piękne malowanie. Aż oczy się śmieją. Ten kamuflaż to z ręki malowany, czy od szablonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 zaznaczałeś plamy ołówkiem? Trochę przebija zwłaszcza na jasnozielonym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 5 Lutego 2015 Autor Share Napisano 5 Lutego 2015 Ależ piękne malowanie.Aż oczy się śmieją. Ten kamuflaż to z ręki malowany, czy od szablonów? Dzięki - kamo malowane od blutacka. zaznaczałeś plamy ołówkiem? Trochę przebija zwłaszcza na jasnozielonym kolorze Nic z tych rzeczy - trochę się zdziwiłem, bo te ślady to po plastelince. Mam nadzieje że zejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 12 Lutego 2015 Autor Share Napisano 12 Lutego 2015 Podłubałem troszeczkę przy przedniej goleni... ... i zacząłem kombinować z dyszą: Pomalutku zaczyna wyglądać jak samolot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 To chyba jedyny ruski samolot, który mi się bardzo podoba. A w Twoim wykonaniu podoba mi się jeszcze bardziej. Aż zaczynam myśleć czy aby nie... nie, precz pokuso!!! Zdradź jak zrobiłeś te zaczepy do kabla na goleni, wyglądają bardzo elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Super to wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 12 Lutego 2015 Autor Share Napisano 12 Lutego 2015 To chyba jedyny ruski samolot, który mi się bardzo podoba.A w Twoim wykonaniu podoba mi się jeszcze bardziej. Aż zaczynam myśleć czy aby nie... nie, precz pokuso!!! Nie krępuj się Zdradź jak zrobiłeś te zaczepy do kabla na goleni, wyglądają bardzo elegancko. Zaczepy to po prostu biała osłonka z bardzo cienkiego przewodu (od jakiś słuchawek), "wypatroszona" z drucików miedzianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Piękne malowanie. Bardzo mi się podoba linia rozgraniczająca miedzy jasnym spodem i ciem,na góra. Wygląda jak w prawdziwym samolocie. Super smaczek !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi