Solo Napisano 2 Października 2014 Autor Share Napisano 2 Października 2014 Dokładnie - na żywo te zabrudzenia są znacznie delikatniejsze. Brudzenie ukończone: stery, zbiorniki paliwa, pylony uzbrojenia, klapy podwozia. Podoba mi się to, ale więcej nie robię. Teraz owiewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Października 2014 Autor Share Napisano 2 Października 2014 No i ostatni element modelu ukończony - owiewka. Niestety, źle mi wyszło jej przyciemnienie. Malowałem ją od środka i po zdjęciu masek okazało się, że rozcieńczony kolor smoke Tamki spływał z boków owiewki, przez co mam nieciekawą smugę biegnącą przez środek. Mimo tego jednak wygląda to jako tako, zostawię to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Na moje oko kolor zielony na oszkleniu nie pokrywa się z zielonym na kadłubie. Na oszkleniu jest tak jakby za daleko do przodu pomalowane. Prawda to czy takie złudzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Października 2014 Autor Share Napisano 2 Października 2014 Możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Przykładałeś ją w pozycji zamkniętej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Października 2014 Autor Share Napisano 2 Października 2014 Tak, ale potem na oko kładłem maskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Jako, że jestem mało doświadczony to nie wypada mi ciebie nakłaniać do poprawek Zresztą nie jest to chyba aż tak istotne i jak ciebie to nie gryzie w oczy to mnie tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Października 2014 Autor Share Napisano 2 Października 2014 Bo ja już chcę po prostu skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Oslona nie jest za nisko podniesiona? Drugi pilot mial by problem zeby wejsc na swoje miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Października 2014 Autor Share Napisano 2 Października 2014 Na zdjęciu jest tylko w pozycji "poglądowej", nie zamontowałem jeszcze siłownika który ją będzie podtrzymywał. W finalnej wersji będzie naturalnie znacznie wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 I tak słabo jest usmarowany, mało jest zdjęć brudnej Sufy, mam na nieczynnym kompie tak zajechaną, że aż pięknie się patrzy na nią, no ale dostępu nie mam. Moim zdaniem za słabo ją jeszcze potraktowałeś pod samym silnikiem. Skoro skrzydła ruszyłeś to powinieneś jeszcze spód podjechać bo nie naturalnie wygląda. A co do owiewki, nie próbowałeś zanurzać w rozcieńczonej farbie?? Tazman a co Ty się tak czepiasz tych owiewek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Października 2014 Autor Share Napisano 2 Października 2014 Spód został mocniej pobrudzony, ale już nie pokazywałem. W galerii będziesz mógł obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Smialus ja sie nie czepiam tylko pytam... Solo wyjasnil w czym rzecz i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Października 2014 Autor Share Napisano 4 Października 2014 Model ukończony. Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi