Dumo Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Witam serdecznie Zakupiłem tego oto cudaka, nie znam się na tym kompletnie, znawców tematu prosiłbym o pomoc. Jeszcze jedna sprawa chciałbym go zrobić w miarę po taniości: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 IDF zawsze chętnie obejrzę, choć Dumo nie robi wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 IDF zawsze chętnie obejrzę, choć Dumo nie robi wnętrza Na szczęscie tutaj wnętrza nie muszę robić Nawet nie wiem jaki kolor do niego dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Ciekawy model Bede zagladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Koszerna pancerka. Zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Aj waj!!!dawaj z tematem dawaj!! co do kolorów to polecam osobiście zestaw z Life Color'a do pojazdów IDF,o konkrety pytaj fachowców tj.np Barthassa-on wie wszystko w tym temacie i jest wyrozumiały!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 A mnie leży ten dziwak i czeka aż się nauczę sklejać i malować... Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Widownia się zebrała, bardzo mi miło Co do modelu, syf academy, zero szczegółu spasowanie kuleje, bez szpachli nie podchodzić. Jak na ten czas amortyzatory w tym modelu wygrywają... na szczęscie nie będą widoczne w późniejszym etapie budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Widownia się zebrała, bardzo mi miło Co do modelu, syf academy, zero szczegółu spasowanie kuleje, bez szpachli nie podchodzić. Jak to człowiek szybko przyzwyczaja się do Smart-kitów.. weź się za Alana albo coś w tym stylu to szybko przeprosisz Academke!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JavrovX Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Widze, ze idzie Ci podobnie jak mi... powodzenia bo czołg w realu zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Widownia się zebrała, bardzo mi miło ... . Sorki za spóźnienie, ale już jestem. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Ekipa zebrana Właśnie wróciłem z pracy i biorę się za niego. Jeszcze coś, nie wiem jaki idiota robił do niego instrukcję, kompletnie nieczytelna i pewne części po prostu nie pasują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JavrovX Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Pisałem już o tej instrukcji Te M60 trzeba robić patrząc na zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Właśnie o zdjęcia tej żydowskiej wersji ciężko Powolutku do przodu, czyli szpachla i jeszcze raz szpachla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Co tu dużo gadać Academy .Jeszcze ja się wepchnę na widownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 e tam, academy ? Spróbójcie "Mirage Hobby" . Luchsa musiałem praktycznie od zera zbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 e tam, academy ? Spróbójcie "Mirage Hobby" . Luchsa musiałem praktycznie od zera zbudować I dlatego aby sobie nerwów oszczedzić kupiłem z Tasca. Z resztą ostatnio doszedłem do wniosku, ze lepiej zainwestować w dobry model niż sie potem w gównie babrać. Samo dorabianie części tyle czasu kosztuje, że pewno w tym samym bym cały model poskładał. Walcz Rafał, wiem że sobie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JavrovX Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Problem w tym, że wszystkie m60 na rynku maja mankamenty, a Magachy nie sa tu wyjątkiem. Głównie dlatego, że to są stare, nie poprawiane wypusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 A jak jest sprawa z nowszym wypustem ? Bo w sprzedaży widziałem dwie wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 AFV Club ma wypuścić M60, pokazali zdjęcia ramek, i sprawa ucichła... Póki co na rynku jest sama kaszana. Academy i Tamiya to formy mające prawie 40 lat, Italeri nie lepsze. Robiąc te modele prosto z pudła nie ma szans na zrobienie poprawnego Magacha, czy M60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 A ja juz bylem bliski zakupienia m60a1 z tamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JavrovX Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 W tym przypadku Tamka to jeszcze gorsze gunwo od academy. M60 academy to tamka z poprawkami. Natomiast ten Magach 6B to repak z "nowymi" częściami. Po postach tutaj widać, źe niewiele zmienili w samej bryle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Ciągle pamiętam twój wątek Bartek z Magach, ale o ile pamięć mnie nie myli nie zacząłeś go jeszcze malować. Weź no się za niego proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Wezmę się w końcu za niego, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Noo najwyższa pora kończyć, już na prawdę długo go budujesz, kiedyś widziałem warsztat. U mnie powolutku do przodu, nadal nic nie pasuję, dużo czasu idzie na spasowanie części. Mam jeszcze pytanie, czym zrobić powierzchnie antypoślingową? Wiem że są szpreje ale nie wiem który wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi