imt Napisano 11 Stycznia 2006 Share Napisano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Grzegorz w "Pojazdach" zaproponował gromadzenie i "publikowanie" dokumetacji zdjęciowej. Po wstępnym przeszukaniu swojego archiwum postanowiłem umieścić kilka zdjęć Mi-14. Edytowane 6 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 12 Stycznia 2006 Share Napisano 12 Stycznia 2006 (edytowane) To i ja coś dodam jak przeszukam stare zbiory a później to jakoś poukładamy Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 12 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2006 Tych Mi-14 to mam tak okolo 100, wiec moze spróbujemy nadać temu jakieś ramy już na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 12 Stycznia 2006 Share Napisano 12 Stycznia 2006 (edytowane) To już leży w gestii moderatora tego działu Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 12 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2006 A ja lubię mieć bałagan (oczywiście wiem gdzie co jest, ale tylko ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 16 Stycznia 2006 Share Napisano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Jak bałagan to bałagan Gdynia 1998 Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 24 Stycznia 2006 Share Napisano 24 Stycznia 2006 http://www.photoka.info/mi14/index.htm :idea: :idea: :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Lutego 2006 Share Napisano 21 Lutego 2006 Hmmm ...cisza Wczoraj wpadlem na takie cus http://home.hetnet.nl/~aviation/index1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 11 Marca 2006 Autor Share Napisano 11 Marca 2006 Albumu cz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 A może tak Irku poszperasz w archiwum i MiGi-23 znajdziesz? Chętnie przygarne jakieś ciekawe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 A widzieliscie w TV jak podczas jakichs manewrow, rosyjski Mi-14 chcial lopatami wirnika ubijac piane morska? Costam wyciagali z wody, siliniki stracily moc i smiglowiec doslownie "klapnal" na tafle z wysokosci kilku(nastu) metrow. Narobil tym fal, zaczal sie kolysac, a jak pilot probowal go jeszcze poderwac, to go akurat do przodu bujnelo i lopatami uderzyl w wode. Od razu go myk, do gory brzuchem i z Mi-14 zrobil sie U-14... Operator uzbrojenia zginal, reszte zalogi odratowali. Moze gdzies da sie filmik w sieci znalesc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 O tego chodzi? http://photos.sakhalin.name/?album=1005&b_id=6573 i film: http://www.zshare.net/video/sub_14549-wmv.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 23 Maja 2006 Autor Share Napisano 23 Maja 2006 Marek, że Ty się pytasz o zdjęcia MiGa'-23? Oczywiście jest trochę tego. Można by zrobić parę galeri, tylko muszę znaleźć odrobinkę czasu. Ale powstanie coś takiego. Tak przy okazji to zobacz na Iskry w tym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 Marek, że Ty się pytasz o zdjęcia MiGa'-23? Oczywiście jest trochę tego. Można by zrobić parę galeri, tylko muszę znaleźć odrobinkę czasu. Ale powstanie coś takiego. Tak przy okazji to zobacz na Iskry w tym dziale. Ano pytam pytam, wiesz, że "szewc bez butów chodzi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 23 Maja 2006 Autor Share Napisano 23 Maja 2006 To chyba musimy się spotkać. Belki nadal czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 24 Maja 2006 Share Napisano 24 Maja 2006 Belki już nieaktualne (odlałem z distalu). STOP. Spotkanie - czas, miejsce ? STOP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 5 Listopada 2006 Autor Share Napisano 5 Listopada 2006 Waśnie dodałem kilka zdjęć a będą jeszcze kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 5 Listopada 2006 Share Napisano 5 Listopada 2006 Dawaj zdjęcia peełki. Żywica już zakupiona i ma być właśnie malowanie z orką. Małżonka zagroziła,że każde inne oznacza zwrot dotacji celowej tudzież zakaz wykonywania hobby na dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 6 Listopada 2006 Autor Share Napisano 6 Listopada 2006 Pozostało jescze 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Listopada 2006 Share Napisano 6 Listopada 2006 U mnie też PeeŁka w kolejce, wiec każda foteczka na wage złota U mnie będzie to raczej 1011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MFR Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Taka foteczka z nocnych ćwiczeń SAR w Darłowie http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=6642786 Jeszcze jedna fota w podobnym klimacie http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=6644602 Starajmy się używać opcji "Zmień", jeśli chcemy coś dodać do wypowiedzi, zamiast pisać post pod postem. Kermit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Super! Jakim sprzętem robiłeś? Duże ISO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MFR Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 EOS 350D + 17-85 IS ISO 800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Śliczne foty najpiękniejszego śmigłowca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi