marioba Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 Witam Szanownych Forumowiczów! Takie wakacyjne malowanie... Panzer IV/70(V), albo Jagdpanzer IV L/70, lub Guderian Ente, albo Sturmgeschütz auf Fahrgestell PzKfw IV mit der 7,5cm KwK 42 L/70, albo Panzer IV lang, albo jakiś tam Hitlerwagen IV L/70 lub coś w tym rodzaju....Wybór właściwej nazwy tego pojazdu pozostawiam Szanownym Forumowiczom. Model to stare podrasowane Italeri 1:35 z małymi obcymi dodatkami. Całość pomalowana tym co miałem pod ręką. Pojazd lekko pobrudzony za pomocą artystycznych farb olejnych. Na modelu nie ma nawet miligrama pigmentów, pasteli itp... I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 wykonanie się podoba Ładnie wygląda, tak naturalnie - super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 Kolejny już ładny model. Co następne w galerii - Stug czy może jakiś M4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 Uroczy... pomimo, że z imieniem "Hilde" pochodzącym z zestawu kalkomanii do Hetzera... Gratuluję wkładu pracy nad malowaniem! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 22 Września 2014 Autor Share Napisano 22 Września 2014 pomimo, że z imieniem "Hilde" pochodzącym z zestawu kalkomanii do Hetzera... Gratuluję spostrzegawczości! Tak jest, kalka pochodzi ze stareńkiego Hezera od Italeri! Pasowała mi strasznie do tego pojazdu. Ożywiła go trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 A myślałem, że tylko mnie zdarza się kreatywnie podchodzić do oznaczeń i malowania... Piweczko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 Bardzo realistycznie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Fajnie, podoba mi sie to kamo:) Bardzo ładnie zrobiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Stonowany, nie upaćkany za bardzo, no naprawdę super! A i zastosowany sposób na uniknięcie dyskusji o nazwie zasługuje na uznanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 25 Września 2014 Share Napisano 25 Września 2014 Fajny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Października 2014 Autor Share Napisano 5 Października 2014 Witam! Po dwóch tygodniach wiszenia w galerii, wypada podziękować za wpisy! Dziękuję! I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 Model bardzo ładny. Fajnie wykonany i z pomysłem. Jedyne co bym lekko zmienil, to zróżnicowałbym kolory rdzawych ogniwek z tyłu. reszta elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_xxl Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Świetnie się prezentuje! Jeden z najciekawszych L/70 jakie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 I mnie sie podoba - fajne camo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi