Flachenty Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 Powiedziało się 17 to trzeba powiedzieć 24 Idąc za ciosem powoli zaczynam dłubanie przy Hokeju. Na chwilę obecną w planach jest zrobienie tego brudasa nr 728. Bardzo bym prosił o wszelkie zdjęcia tego egzemplarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 Się będzie działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 Łoł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 (edytowane) No panie w końcu (hokejek ładniejszy) ;D Edytowane 26 Września 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Września 2014 Share Napisano 26 Września 2014 A to ci niespodzianka.....fajnie,że znowu śmigłowiec(oczywiście jak dla mnie)..... p.s.pewnie ty skończysz,a ja w końcu skleję połówki kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 http://lotnictwo.net/galsel0.php?p=0 Co prawda mi osobiście wcześniejsze malowania podobały się bardziej, no ale. Kolekcja rośnie to musi być zachowany standard. edit: Widzę, że "lotnictwo.net" nie lubi być hot-linkowane, więc w galerii w wyszukiwaniu wybierz Mil Mi-24 z Lotnictwa Wojsk Lądowych nr 728 i trochę zdjęć się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Września 2014 Autor Share Napisano 27 Września 2014 Zapomniałem tylko dodać, że interesują mnie fotki z okresu Afganistanu. Te na lotnictwo.net jak dla mnie są mocno za stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Ale będzie sieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 I to jeszcze w skali 1/35, będzie kawał wiatraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Witajcie. Andrzeju kibicuje gorąco, bardzo mnie się podoba taki styrany farbowo. Nie wiecie może, czy ktoś planuje wreszcie poprawnego Mila 24go, w 1:48 ? Czekam cierpliwie, przy Monogramie/Revellu tyle roboty, że czekam na mniej spapranego. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Obecny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TotalNewbie Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Będzie piękny rydwan szatana, jak zawsze u Flachentego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Cóż dodać DO ROBOTY nagrody się same nie wygrywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Czekamy na pierwsze fotki.......czyżby starym sposobem-dziś w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Będzie fajnie Gdyby było tak coś sensownego w 1:48... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Tego już mam ;) Ale w polskich barwach musi u mnie być 1:48 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 Nieśmiało do przodu. Do mila dokupiłem blachy parta i zacząłem dłubanie. Najpierw fotel pilota. Trzeba go było mocno przerobić bo jakiś taki mało podobny był tył fotela w żaden sposób nie będzie widoczny, więc to trochę sztuka dla sztuki i początek zabawy z tablicami w kabinie i na razie to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Tak Panie Andrzeju. Termin wykonania do 25.04 2015. Ale może być wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 No to trza się przygotować na fajną relację z zarąbistym efektem końcowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Andrzej jaki materiał stosujesz na pasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Andrzej jaki materiał stosujesz na pasy? Jak nie taśma alu, to pewnie taśma malarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 ... a co tu tak cicho ktoś nam Flache uprowadził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 9 Października 2014 Autor Share Napisano 9 Października 2014 Nie mam czasu, jeżdżę czołgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leta Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Drobna uwaga: jeżeli kabina będzie bez pilota to wszystkie AZSy w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi