imek46 Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Właśnie te słoneczniki wydają mi się najbardziej sztuczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Właśnie te słoneczniki wydają mi się najbardziej sztuczne. Fakt, ale bez extrimów - nie widziałem jeszcze takiej pracy w której wszystko byłoby na 100% idealne. Gratuluję miły i konkretny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 Coby nie powtarzać litanii pochwał (jak najbardziej zresztą zasłużonych) zwrócę uwagę na jeden detal (a raczej jego brak). Otóż pracowałem kiedyś w hucie i wiem z doświadczenia, że jest jeden element warsztatu, który powtarza się niezależnie od czau i miejsca - plakat z gołą babą! Myślę, że dodałby sporo realizmu;) W razie czego służę fotkami z epoki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 Coby nie powtarzać litanii pochwał (jak najbardziej zresztą zasłużonych) zwrócę uwagę na jeden detal (a raczej jego brak).Otóż pracowałem kiedyś w hucie i wiem z doświadczenia, że jest jeden element warsztatu, który powtarza się niezależnie od czau i miejsca - plakat z gołą babą! Myślę, że dodałby sporo realizmu;) W razie czego służę fotkami z epoki:) Ha Ha Ha Ha Ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Mistrzowska robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 szczęka opadła... znowu muszę zmienić klawiaturę... głebokie ukłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Widziałem tą dioramkę w MH Jest świetna. Tutaj na fotkach (dobrze, że ktoś [Treevill] znowu 'odgrzebał' ją spod zwału późniejszych tematów) wygląda jeszcze lepiej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Babik Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Po prostu BAJKA, inaczej nie potrafię opisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Boska dioramka. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Ludzie ratujcie bo szczękę zgubiłem... Świetna diorama. Pełen podziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Ja też dołączę moje achy i ochy, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Super scenke przedstawiłeś, za pomysł i ogólnie za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Rany Boskie !! Ja dopiero to zobaczyłem i .. dobrze, że siedzę. Coś pięknego i ogólnie klimat jest wspaniały, no i WIEEEELKI Plus za to, że jest to polskie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Ta dioramka była przedstawiona w MH z 2002 roku.Dlaczego dopiero teraz w internecie. Szkoda ją byłoukrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 25 Grudnia 2008 Share Napisano 25 Grudnia 2008 Ta diorama była już opiewana zarówno w sieci jak i w prasie. Co dużo gadać, jest doskonała, unikalny 4TP, pomysł, wykonanie. Tylko jej wywołanie na tapetę jest dziwne, ale przynajmniej można kilka ciepłych słów powiedzieć autorowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Archeologia! Dioramka więcej niż zacna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Fantastycznie!!!! Czapki z głów. I tyle, nic więcej nie przychodzi mi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi