micmal Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Z przyjemnością wracam do lektury tego wątku. Podziwiam warsztat blacharski a i malowanie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 17 Listopada 2015 Autor Share Napisano 17 Listopada 2015 Dzięki! Trójka dostała już kalki. Mam nadzieję ją skończyć jak najszybciej bo znów wysypało modelami w 1/48 od Tamiyi u polskiego dystrybutora i w szufladzie czeka już Hetzer z wypasem od Haulera . Aktualnie jestem w trakcie nakładania washa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 Trójeczka prezentuje się bardzo zacnie. Planujesz jakąś podstawkę lub dioramę z nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 Dzięki. Nigdy nie robiłem podstawek i aktualnie nie bardzo mam czas na rozkminianie jak się do tego zabrać. Choć jak ktoś ma jakiś łopatologiczny poradnik na coś prostego to może bym w końcu coś zrobił. Czy ktoś ma pomysł jaki kolor powinna mieć antena? Oraz jak długie były liny holownicze? (muszę sam dociąć). Trójka dostała lakier matowy i czeka bez kapci czeka na pigmenty. Aktualnie prezentuje się to następująco: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 26 Listopada 2015 Autor Share Napisano 26 Listopada 2015 Położyłem bazę pod brudzenie podwozia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Listopada 2015 Share Napisano 27 Listopada 2015 Na prawdę nie widać że to 1/48. A zapasowe koła tak zostają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 27 Listopada 2015 Share Napisano 27 Listopada 2015 Piękna trójka będzie, a właściwie już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 27 Listopada 2015 Autor Share Napisano 27 Listopada 2015 Dzięki! Koła i właściwie większość akcesoriów dopiero będą dopieszczane. Choć póki co na nie mam na to mocy i czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 4 Czerwca 2016 Share Napisano 4 Czerwca 2016 Witam, jakaś kontynuacja w planach? Sam właśnie czekam na dostawę tego modelu i jestem bardzo zaciekawiony tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Niestety wciąż brak mocy.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Piękne malowanie . Detal jak w 1:35, bez opisu, bym nie odróżnił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi