micmal Napisano 16 Listopada 2015 Napisano 16 Listopada 2015 Z przyjemnością wracam do lektury tego wątku. Podziwiam warsztat blacharski a i malowanie ładne Cytuj
Amadem Napisano 17 Listopada 2015 Autor Napisano 17 Listopada 2015 Dzięki! Trójka dostała już kalki. Mam nadzieję ją skończyć jak najszybciej bo znów wysypało modelami w 1/48 od Tamiyi u polskiego dystrybutora i w szufladzie czeka już Hetzer z wypasem od Haulera . Aktualnie jestem w trakcie nakładania washa: Cytuj
Stojkovic Napisano 17 Listopada 2015 Napisano 17 Listopada 2015 Trójeczka prezentuje się bardzo zacnie. Planujesz jakąś podstawkę lub dioramę z nią? Cytuj
Amadem Napisano 20 Listopada 2015 Autor Napisano 20 Listopada 2015 Dzięki. Nigdy nie robiłem podstawek i aktualnie nie bardzo mam czas na rozkminianie jak się do tego zabrać. Choć jak ktoś ma jakiś łopatologiczny poradnik na coś prostego to może bym w końcu coś zrobił. Czy ktoś ma pomysł jaki kolor powinna mieć antena? Oraz jak długie były liny holownicze? (muszę sam dociąć). Trójka dostała lakier matowy i czeka bez kapci czeka na pigmenty. Aktualnie prezentuje się to następująco: Cytuj
Amadem Napisano 26 Listopada 2015 Autor Napisano 26 Listopada 2015 Położyłem bazę pod brudzenie podwozia: Cytuj
bazylms Napisano 27 Listopada 2015 Napisano 27 Listopada 2015 Na prawdę nie widać że to 1/48. A zapasowe koła tak zostają? Cytuj
hiwis Napisano 27 Listopada 2015 Napisano 27 Listopada 2015 Piękna trójka będzie, a właściwie już jest Cytuj
Amadem Napisano 27 Listopada 2015 Autor Napisano 27 Listopada 2015 Dzięki! Koła i właściwie większość akcesoriów dopiero będą dopieszczane. Choć póki co na nie mam na to mocy i czasu . Cytuj
Forest Napisano 4 Czerwca 2016 Napisano 4 Czerwca 2016 Witam, jakaś kontynuacja w planach? Sam właśnie czekam na dostawę tego modelu i jestem bardzo zaciekawiony tematem Cytuj
Rack Napisano 22 Sierpnia 2016 Napisano 22 Sierpnia 2016 Piękne malowanie . Detal jak w 1:35, bez opisu, bym nie odróżnił . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi