bartek33365 Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Witam w galerii niedawno skończonego modelu. Jest to model znanego FtF i posłużył dla mnie do testu nowych technik min. filtra. Składanie całkiem ok, ale wygląd podwozia pozostawia wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Model fajnie wyszedł - podoba mi się Co do podstawki to liście wydają się trochę przeskalowane, nie podoba mi się też kawałek tego "patyka" lepiej wyglądał by jakiś drewniany płotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Ładny. czysty i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 sympatyczny model ale liście nie trzymają skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Model ładny, a o podstawkce już wyżej napisano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Ładnie się prezentuje. Choć nie pogardziłbym jakimś zbliżeniem ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki1976 Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Ładny model, tylko gąski mocno ubabrane a kadłub czysiutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 2 Listopada 2014 Autor Share Napisano 2 Listopada 2014 Liście wyrzucone, nic już nie zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 Bardzo fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 Mnie również bardzo się podoba jakiej farbki użyłeś bo ja jakoś nie moge znaleźć koloru który by mnie satysfakcjonowal a tobie fajnie wyszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 Ja bym go trochę wcisnał w grunt, bo wygląda na miękki. Soczysta trawa, mrozu brak. Ale model pewnie nie doklejony do podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 26 Listopada 2014 Autor Share Napisano 26 Listopada 2014 Model jest przyklejony do podstawki. Mróz we wrześniu? Trochę dziwne Model malowałem Vallejo Model Color Neutral Grey-160 i później filtr AK 071 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 26 Listopada 2014 Share Napisano 26 Listopada 2014 dzięki...muszę spróbować na jakimś FtF.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 26 Listopada 2014 Autor Share Napisano 26 Listopada 2014 Spoko. Ja właśnie filtr tu testowałem, także się do tego celu nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Bardzo fajnie wyszedł weathering - czysto bez zachlapywania błockiem . Z Dioramką francja elegencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi