Vandermerwe Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 (edytowane) Zachwycony modelem 251 /D prezentowanym na forum , postanowiłem pokazać mojego esdeka. Model Zvezdy prosto z pudła bez dodatków. Niestety fotograf ze mnie żaden . Kolory trochę przekłamane (złe oświetlenie) Edytowane 4 Listopada 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Malowanie i weathering bardzo fajny i realistyczny. Podoba mi się. Zróżnicowałbym tylko bardziej kolorystycznie zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Całkiem ładny jak na "z pudła" i Zvezda. Może nie aż tak jak tamten ale ok. Fotki jakby nieco nieostre i ta gaśnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Bardzo się podoba, prócz koloru siedzeń wewnątrz i oparć. Reszta bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Fajny, ma klimat. Oprócz wcześniejszych uwag dołożył bym za czyste i za nowe narzędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandermerwe Napisano 4 Listopada 2014 Autor Share Napisano 4 Listopada 2014 Dzięki za komentarze. Powiem szczerze, że model w realu wygląda lepiej niż na fotkach. Nie mam reki do tego. W tej chwili jest już na podstawce i po drobnych retuszach. Jak mi sie uda to dam lepsze fotki. Farby to Vallejo, i AK trochę Mig-a. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Listopada 2014 Share Napisano 4 Listopada 2014 Wielki + bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 Ładny, nieważne że Zvezda - malowanie nadrabia producenta. Na zimę forum się szykuje bo zimowym kamo obrodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 5 Listopada 2014 Share Napisano 5 Listopada 2014 Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Świetna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 20 Listopada 2014 Share Napisano 20 Listopada 2014 Jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 22 Listopada 2014 Share Napisano 22 Listopada 2014 Bajka:) jak zrobiłeś tak po mistrzowsku zacieki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 22 Listopada 2014 Share Napisano 22 Listopada 2014 Byle tak dalej! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 W galerii model widziałem już kilka tygodni temu, jednak nie miałem czasu coś napisać. Wracam więc do niego teraz, bo naprawdę warto. Bardzo mi się podoba wykonanie. Trudno uwierzyć, że to tylko Zvezda. Świetna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Poważnie zużyty, ale wszystko z umiarem. Gratuluję wyczucia środków i ostatecznego efektu oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 właśnie oglądam tego Sd.Kfz i jestem pod wrażeniem! Interesuje mnie jak malowałeś elementy drewniane.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowy45 Napisano 24 Czerwca 2018 Share Napisano 24 Czerwca 2018 Witam super model ekstra wykonanie duży + Jakich użyłeś numerów farb do malowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 26 Czerwca 2018 Share Napisano 26 Czerwca 2018 Odkopałeś z otchłani forum, ale model na pewno wart ponownego przypomnienia i zainteresowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi