Marcin1970 Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Przyjemnie się ogląda... Kompozycja ciekawa- fajny rower! Owce mają jakieś "postrzelane" futerka- popraw kolorystykę ich "buziaków". Zabezpiecz kanistry przed wypadaniem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Bardza ładna scenka, oddaje wiejski klimat. Działaj z nastepną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Śliczna scenka, ma klimat, tytuł też niebanalny. Przyjemnie się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Podziwu godne, szczególnie detale budynku i roślinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Szkoda , że owce nie odszczekują się swoim prześladowcom, ale scenka bardzo mi się podoba. Muszę kiedyś spróbować skopiować twoją szopę- 3-cie zdjęcie od dołu podoba mi się chyba najbardziej Na runie widać jakieś...jakby pęcherzyki powietrza pękały, zostawiając dziury...to chyba to, co zauważył rhinoceros. Może faktycznie popraw te sierściuchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 jako człowiek mieszkający na wyspie pęłnej owiec, muszę przyznać że to owce mnie rozczarowały. Nie istnieją ideealnie białe owce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 11 Grudnia 2014 Super Moderator Share Napisano 11 Grudnia 2014 No proszę - robi ogromne wrażenie I gdyby nie to, ze siedzę w okrętach, to zapewne, natchniony widokiem, siadałbym do robienia swojej jakiejś scenki... Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Bardzo fajna diorama. Opowiada historię, przez co dobrze się ogląda. Budynki mi się bardzo podobają, a zwłaszcza roślina na ścianie. Mnóstwo niespodzianek. Barwo. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 super pomysł - wykonanie na równie wysokim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 Genialnie...) mam dwa pytania...ten budynek jest gotowcem czy sam robiłeś? i rower...jak go zrobiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi