em Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Już oficjalnie , w tej serii ma się ukazać Lim-5/6 . No nie widziałem tegoż katalogu Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Pisałem na tym forum na początku roku. Był zapowiadany na grudzień, teraz w nowym katalogu jest na przyszły rok. Cieszą też zapowiadane Jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Świetne wieści, bo dawno już nic lotniczego nie wpadło. Limki i spis kościuszkowskich malowanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 1 Czerwca 2015 Share Napisano 1 Czerwca 2015 Mimo iż część poświęcona MiG-17 trafiła do zakładki "najbliższe premiery", w szczegółach widnieje zapis o wydaniu 15 września. Czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Czerwca 2015 Share Napisano 1 Czerwca 2015 W sumie to tylko 3,5 miesiąca... Miejmy nadzieję, że to opóźnienie może się tylko zmniejszyć Może na Radom zdążą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Juz niedługo ,w środku min. kolorowe sylwetki 1J418 , 1J432 oczywiście na podstawie zdjęć p. Hołysia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Wprawdzie z małym poślizgiem, ale mam potwierdzenie, że książka ukaże się we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Września 2015 Share Napisano 17 Września 2015 Jeszcze taką ciekawostkę znalazłem: http://www.stratusbooks.com.pl/ksiazki/304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Koniec października, a knigi nie widać... Możemy ją na razie obejrzeć wirtualnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Października 2015 Share Napisano 30 Października 2015 Jak widać co wywiad to inne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 30 Października 2015 Autor Share Napisano 30 Października 2015 Premiera w Telford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Książka już jest do kupienia. Cena 56zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Ja zamowilem w Martoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 U wydawcy 56zł bez dodatkowych kosztów przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Czemu w tych publikacjach tekst jest tylko w języku angielskim ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 zapytaj wydawcy Dla mnie jest to troszkę dziwne. Bez komentarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 nie ma nic dziwnego. Stratus wydawał na początku bodajże do 4 numeru wersję polską i angielską. Wynuki sprzedaży były pewnie takie, że od 5 albo 6 numeru jest tylko wersja angielska i w środku wkąłdka z polskim tłumaczeniem.Polska to nei jest rynek z którego można się utrzymać... A tak przy okazji, to ile numerów kupiłeś, że cie to dziwi? Rozumiem, chociaż wolałbym aby było też w języku polskim. Kupiłem tylko o Su i nie było żadnej wkładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 U mnie właśnie wylądowała książeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 U wydawcy 56zł bez dodatkowych kosztów przesyłki Biorę jak cygan zapomogę. Jaki też mogą być fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Ja jutro odbiorę w Martoli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Panowie, szybkie pytanie - u mnie nie ma polskiej wkładki. A u Was??? Biorę jak cygan zapomogę.A nie lepiej załatwić sobie syryjski paszport? To będą zniżki i gratisy w całej europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 Wkładkę w języku polskim można pobrać ze strony wydawnictwa. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 Wkładkę w języku polskim można pobrać ze strony wydawnictwa.Pobrana. Dzięki Książka całkiem pożyteczna, wiele sylwetek barwnych, jednak tylko 2 pełne schematy malowania łaciatych Limów. Trochę mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Popieram Grzesia, a malo pelnych malowan... Wiele sylwetek bocznych no al ebez rzutu z gory nie da sie wykonac w pelni malowania :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2015 Odebrałem wczoraj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi