pzbora Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 Witam i przedstawiam galerię CR.42 LW w Skali 1:48 firmy Italeri. Jako dodatek zastosowałem jedynie elementy fototrawione Eduarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 "konkretne" te wydechy aż z ciekawości zagrzebałem w necie żeby zobaczyć to w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 Typ samolotu może nie z mojej bajki...ale samo wykonanie bardzo ładne...podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 16 Grudnia 2014 Share Napisano 16 Grudnia 2014 Bardzo ładny. Fajnie pomalowany. No i te wydechy wymiatają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 Bardzo ładny. Jedyne co mi się nie podoba to kalka, dlaczego niemieckie oznaczenia a nie włoskie? _________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Lancaster Mk I - Revell 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzbora Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2014 Bardzo ładny. Jedyne co mi się nie podoba to kalka, dlaczego niemieckie oznaczenia a nie włoskie? Mój ostatni model to typowy Włoch Macchi MC.200 Saetta. Następny w kolejce to również typowy Włoch BR. 20 Cicogna, więc ten egzemplarz dla odróżnienia postanowiłem zrobić w innych barwach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 Elegancki modelik . Też swego czasu go popełniłem ,może nie tak elegancko .ale udało mi siego sklecić http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=13&t=14533&hilit=+Fiat+CR+42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 Bardzo udana praca... te włoskie dwupłaty to ładne jednak były. Faktycznie malowano jakieś plamy kamuflażowe na dolnej powierzchni skrzydeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzbora Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2014 Bardzo udana praca... te włoskie dwupłaty to ładne jednak były. Faktycznie malowano jakieś plamy kamuflażowe na dolnej powierzchni skrzydeł? Faktycznie taki kamuflaż stosowano ale nie mam pojęcia jaki był cel takiego maskowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi