Konrad C Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Kolejny model w dosyć zaawansowanym stanie. Pudełko: Poskładany: A tutaj pakę malowałem pod fluidy AK do zdrapek: A tu baza + rozjaśnienia: Koła z PanzerArtu: A tak wygląda teraz: Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 Daruj sobie ten debilny język, ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2015 Jeżeli widzisz w tym problem to nie ma sprawy :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2015 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2015 Bardzo fajne kolory - podoba mi się! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2015 Drugi wash i parę poprawek. Teraz mi zostaje tylko wycieniowanie opon i dachu aerografem i mogę już brudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Na tym etapie ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Mi też się podoba. Zieleń to też z AK czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2015 Dzięki za odzew. :> Mi też się podoba.Zieleń to też z AK czy coś innego? Nie, zieleń to Tamka XF-5. Mieszałem ten odcień z innymi farbami bo jest za ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2015 Trochę pocieniowałem dach i opony. Model jutro będzie do zobaczenia na konkursie w Stalowej Woli. Nie jest on skończony bo się nie wyrobiłem z czasem ale myślę, że nadaje się do pokazywania w takim stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Stycznia 2015 Share Napisano 30 Stycznia 2015 Ale po wystawie go dokończysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2015 No jasne :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 30 Stycznia 2015 Share Napisano 30 Stycznia 2015 Fajnie. Sprawdź mój: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=42133&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 GAZik jest w obecnym etapie gotowy do brudzenia, posklejałem go do kupy - wyszło parę baboli z nieuważnym montażem ramy (rama ma lekko nierówną geometrie) lecz nie widać tego za bardzo, trzeba się mocno przyjrzeć, a po brudzeniu to już nikt nie będzie o tym wiedział. Wkleiłem szybki i tez wyszły tam babole z którymi nie wiem co zrobić. Model zalakierowałem matem Tamki. Jeszcze przed brudzeniem porobię trochę zacieków. GAZik już w tym etapie bardzo mi się podoba i jestem z niego zadowolony i to na pewno nie ostatnia ciężarówka z MiniArtu na mojej półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 2 Lutego 2015 Share Napisano 2 Lutego 2015 Model wygląda fajnie, nawet bardzo fajnie! Ale ja mimo wszystko czekam na brudzenie Bardzo go planujesz uciorać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Wygląda świetnie, tylko nie przesadź. Ostrożnie... z ogniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Lutego 2015 Autor Share Napisano 7 Lutego 2015 Model wygląda fajnie, nawet bardzo fajnie! Ale ja mimo wszystko czekam na brudzenie Bardzo go planujesz uciorać? Dzięki! Przewiduje kurz i jakieś delikatne zaschnięte błoto. Wygląda świetnie, tylko nie przesadź. Ostrożnie... z ogniem. Dzięki, mam to na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 8 Lutego 2015 Share Napisano 8 Lutego 2015 Popraw położenie tego otworu na korbę na belce z przodu, coś opadło na dół Malowanie i cieniowanie jak zwykle klasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Lutego 2015 Autor Share Napisano 8 Lutego 2015 Popraw położenie tego otworu na korbę na belce z przodu, coś opadło na dół Malowanie i cieniowanie jak zwykle klasowe. Tak powinno chyba być, sam otwór w chłodnicy jest trochę wyżej niż ten na belce. Generalnie według MiniArtu, nie da się też go inaczej wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi