Konrad C Napisano 1 Stycznia 2015 Napisano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Kolejny model w dosyć zaawansowanym stanie. Pudełko: Poskładany: A tutaj pakę malowałem pod fluidy AK do zdrapek: A tu baza + rozjaśnienia: Koła z PanzerArtu: A tak wygląda teraz: Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Gość Cytuj
Konrad C Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Napisano 1 Stycznia 2015 Jeżeli widzisz w tym problem to nie ma sprawy :> Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2015 Super Moderator Napisano 1 Stycznia 2015 Bardzo fajne kolory - podoba mi się! pozdrawiam Christian Cytuj
Konrad C Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Napisano 1 Stycznia 2015 Drugi wash i parę poprawek. Teraz mi zostaje tylko wycieniowanie opon i dachu aerografem i mogę już brudzić. Cytuj
Markuz Napisano 2 Stycznia 2015 Napisano 2 Stycznia 2015 Mi też się podoba. Zieleń to też z AK czy coś innego? Cytuj
Konrad C Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Napisano 2 Stycznia 2015 Dzięki za odzew. :> Mi też się podoba.Zieleń to też z AK czy coś innego? Nie, zieleń to Tamka XF-5. Mieszałem ten odcień z innymi farbami bo jest za ciemny. Cytuj
Konrad C Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Napisano 30 Stycznia 2015 Trochę pocieniowałem dach i opony. Model jutro będzie do zobaczenia na konkursie w Stalowej Woli. Nie jest on skończony bo się nie wyrobiłem z czasem ale myślę, że nadaje się do pokazywania w takim stanie. Cytuj
mikemc Napisano 30 Stycznia 2015 Napisano 30 Stycznia 2015 Fajnie. Sprawdź mój: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=42133&start=15 Cytuj
Konrad C Napisano 1 Lutego 2015 Autor Napisano 1 Lutego 2015 GAZik jest w obecnym etapie gotowy do brudzenia, posklejałem go do kupy - wyszło parę baboli z nieuważnym montażem ramy (rama ma lekko nierówną geometrie) lecz nie widać tego za bardzo, trzeba się mocno przyjrzeć, a po brudzeniu to już nikt nie będzie o tym wiedział. Wkleiłem szybki i tez wyszły tam babole z którymi nie wiem co zrobić. Model zalakierowałem matem Tamki. Jeszcze przed brudzeniem porobię trochę zacieków. GAZik już w tym etapie bardzo mi się podoba i jestem z niego zadowolony i to na pewno nie ostatnia ciężarówka z MiniArtu na mojej półce. Cytuj
Grazzi Napisano 2 Lutego 2015 Napisano 2 Lutego 2015 Model wygląda fajnie, nawet bardzo fajnie! Ale ja mimo wszystko czekam na brudzenie Bardzo go planujesz uciorać? Cytuj
Gerd Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Wygląda świetnie, tylko nie przesadź. Ostrożnie... z ogniem. Cytuj
Konrad C Napisano 7 Lutego 2015 Autor Napisano 7 Lutego 2015 Model wygląda fajnie, nawet bardzo fajnie! Ale ja mimo wszystko czekam na brudzenie Bardzo go planujesz uciorać? Dzięki! Przewiduje kurz i jakieś delikatne zaschnięte błoto. Wygląda świetnie, tylko nie przesadź. Ostrożnie... z ogniem. Dzięki, mam to na uwadze. Cytuj
Lipstein Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Popraw położenie tego otworu na korbę na belce z przodu, coś opadło na dół Malowanie i cieniowanie jak zwykle klasowe. Cytuj
Konrad C Napisano 8 Lutego 2015 Autor Napisano 8 Lutego 2015 Popraw położenie tego otworu na korbę na belce z przodu, coś opadło na dół Malowanie i cieniowanie jak zwykle klasowe. Tak powinno chyba być, sam otwór w chłodnicy jest trochę wyżej niż ten na belce. Generalnie według MiniArtu, nie da się też go inaczej wkleić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi