RH Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Pierwszy model w Nowym Roku 2015 ! Niestety nie zbyt fortunny ,a dokładnie "skopany!!!! Uprzedzając grono kolegów w krytyce tego modelu ,napisze wprost: Model do D...y po prostu kicha , Taki sobie sklejony od niechcenia . Prawda jest taka że raczej to zabawka a nie model .Już tłumacze w czym sens .Wypraski są tak zrobione ze ten samolocik można złożyć w całości na zatrzaski bez używania kleju ,do tego jest bardzo prymitywny linie wypukle a kalki też niezbyt urodziwe . Niestety to nie moja "bajka ",osobiście skleiłem go ,a właściwie złożyłem tylko z czystej ciekawości ,stąd wyszedł tak jak widać .Byle babolem nie będę sobie zatruwał życia ,i tracił czasu. Model dość spory jak na 1:72 więc nie za bardzo mieści się w kadrze aparatu A WIĘC KOLEDZY !!! DO DZIEŁA !!ZGNÓJCIE GO Z GÓRY NA DÓŁ I Z LEWADO PRAWA!!!!!!!!!!!!!MACIE MOJE PRZYZWOLENIE Wszystko zależy od waszej inwencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2015 Super. Nie przesadzaj ,on naprawde jest skopany ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Super. Nie przesadzaj ,on naprawde jest skopany ! Być może. Ale nie wnikam merytorycznie. Ogólne wrażenie jakie sprawia Twój model jest bardzo pozytywne. Oczywiście można się czepiać że kalki nie tak, że szyby dziwne, że łączenie skrzydeł nie takie ale po co. Napisałeś że to raczej zabawka i składałeś z czystej ciekawości. Więc jak na takie potraktowanie wyszedł super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2015 Super. Nie przesadzaj ,on naprawde jest skopany ! Być może. Ale nie wnikam merytorycznie. Ogólne wrażenie jakie sprawia Twój model jest bardzo pozytywne. Oczywiście można się czepiać że kalki nie tak, że szyby dziwne, że łączenie skrzydeł nie takie ale po co. Napisałeś że to raczej zabawka i składałeś z czystej ciekawości. Więc jak na takie potraktowanie wyszedł super. No to coż moge napisać ....dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 ...albo jesteś prowokatorem, albo masochistą Zgadzam się z Przemkiem wygląda bardzo fajnie. Przede wszystkim ciekawa wersja. Tu na plus, że to nie jest zwykły Transall, bo one są troszkę nudne ale to rzecz gustu. Model "złożony" poprawnie, pomalowany ładnie i starannie, myślę że się czepiasz Jedyne co Ci nie wyszło jak widzę, to prowokacja do zjechania Cię za ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2015 ...albo jesteś prowokatorem, albo masochistą Zgadzam się z Przemkiem wygląda bardzo fajnie. Przede wszystkim ciekawa wersja. Tu na plus, że to nie jest zwykły Transall, bo one są troszkę nudne ale to rzecz gustu. Model "złożony" poprawnie, pomalowany ładnie i starannie, myślę że się czepiasz Jedyne co Ci nie wyszło jak widzę, to prowokacja do zjechania Cię za ten model Wiem co piszę ZDJĘCIA KŁAMIĄ Jest po prostu przecietny ,A to ze ładnie pomalowany ,to raczej sprawa jakiejś tam wprawy gdy przerabiam średnio 30 modeli rocznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Pytanie: dlaczego kamuflaż jest zielono-brązowy, skoro na wszystkich zdjęciach i rysunkach jest zielono-szary? A modelu gnoić nie będę, bo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2015 Pytanie: dlaczego kamuflaż jest zielono-brązowy, skoro na wszystkich zdjęciach i rysunkach jest zielono-szary? A modelu gnoić nie będę, bo mi się podoba. To wina oświetlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Nooo, teraz podoba mi się jeszcze bardziej. Ogromnie lubię szaro-zielone malowanie. W pytę wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Bardzo atrakcyjnie wygląda. I wielki! Gratuluję udanego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Na tle KRZAKA wygląda jeszcze lepiej ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Chciałbym umieć "psuć" tak modele Jest fajny klocek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi