Dumo Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 Historia krótka, byłem w modelarskim, miałem kupić IS-2 i nie wiem jakim cudem ze sklepu wyszedłem z abramsem :blush: Będę budował prosto z pudła, dodatków nie przewiduję, no chyba że się skuszę na lufkę RB: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 Będę zaglądał i kibicował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 Zasiadam i podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 Historia krótka, byłem w modelarskim, miałem kupić IS-2 i nie wiem jakim cudem ze sklepu wyszedłem z abramsem :blush:Będę budował prosto z pudła, dodatków nie przewiduję, no chyba że się skuszę na lufkę RB: No jak mogłeś nie kupić ISa ?? Ale wybaczam Ci, bo nawet w wersji "spudła" Twoje modele przewyższają masę modeli z dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 No to trafiłeś w mój gust Rafał. Będę śledził wątek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 Znakomicie, że nie kupiłeś ISa Jeszcze nie widziałem tej Tamiyi w akcji, więc działaj, działaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 Zawsze możesz się po IS-a wrócić. A na razie działaj z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2015 Fajna publika się zebrała, to Panowie na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 Rzec by można pijemy za TUSKA, żeby się udał.Może będzie lepszy od oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2015 Rzec by można pijemy za TUSKA, żeby się udał.Może będzie lepszy od oryginału Aż mi się pić odechciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Stycznia 2015 Share Napisano 16 Stycznia 2015 Winko ZAWSZE jest dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Ponieważ na sucho się nie da malować i sklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2015 Winko ZAWSZE jest dobre! Prawdaa! Ponieważ na sucho się nie da malować i sklejać. Zgadza się, zostało mi winka na jedną lampkę do śniadania i siadam do abramsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2015 Mógłbym Was prosić o jakieś dokładne zdjęcia gdzie zrobić warstwę antypoślizgową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Historia krótka, byłem w modelarskim, miałem kupić IS-2 i nie wiem jakim cudem ze sklepu wyszedłem z abramsem "Sztuka jest sztuka" jak to powiedział Linda w Krollu. Pzdr Ps. Wino jest dla bab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Czołg ze specjalną umiejętnością oszukiwania i okradania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2015 Historia krótka, byłem w modelarskim, miałem kupić IS-2 i nie wiem jakim cudem ze sklepu wyszedłem z abramsem "Sztuka jest sztuka" jak to powiedział Linda w Krollu. Pzdr Ps. Wino jest dla bab Ja tam nie patrze pije wszystko Czołg ze specjalną umiejętnością oszukiwania i okradania Szczególnie w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 17 Stycznia 2015 Share Napisano 17 Stycznia 2015 Rafale składaj dalej bo temat zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2015 Klocki lego się tak dobrze nie składają jak ten model, sama ambrozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2015 Jadymy jadymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Przewidujesz jakieś ekstrawaganckie malowanie czy tym razem będzie standard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Rzec by można pijemy za TUSKA, żeby się udał.Może będzie lepszy od oryginału Aż mi się pić odechciało Ma się rozumieć pijmy za czolg, a nie za zawodowego czyściciela kotłów, ktory został premierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Miło znów widzieć Abramsa na forum, ale o ile się nie mylę, to Tamiya nadal nie wie jak się robi anty poślizg na modelach. Wiem, wiem, to dlatego by modelarze mieli pole do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2015 Przewidujesz jakieś ekstrawaganckie malowanie czy tym razem będzie standard? Piaskowy + zielone dodatki Rzec by można pijemy za TUSKA, żeby się udał.Może będzie lepszy od oryginału Aż mi się pić odechciało Ma się rozumieć pijmy za czolg, a nie za zawodowego czyściciela kotłów, ktory został premierem. Za czołga pić mogę Miło znów widzieć Abramsa na forum, ale o ile się nie mylę, to Tamiya nadal nie wie jak się robi anty poślizg na modelach. Wiem, wiem, to dlatego by modelarze mieli pole do popisu. Zastanawiam się właśnie czy robić, macie może jakieś zdjęcią ze zbliżeniami pancerza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi