kapral Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 I też coś większego, czyli Gaz 233014 z "zielonymi ludzikami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Scenka ładna. Jednak koła powinny być trochę tym błotem upaprane - chyba że to zmarzlina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Ładny pojazd i figurki, scenka wygląda bardzo realistycznie. Zgadzam się z Krzysztofem kola stanowczo za czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Figurasy dobre, mam te same Scenka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Ooooo Panie! Klimat świetny, figuranci doskonale pomalowani. Atmosfera dosc mroczna, ale pewnie umysł podpowiada taki odbiór w związku z faktycznym stanem sytuacji na Ukrainie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Owszem, jest klimat. Trochę klimat grozy. Dobrze, że możemy go tylko oglądać na Twojej dioramie, a nie doświadczamy go na co dzień... Dobry pomysł z tymi tablicami "Symferopol". Jedna literka różnicy, a symbolizuje przejęcie Krymu przez ruskich kacapów. Bardzo dobrze zrobiony Tigr, bardzo dobrze zrobione figurki. Z jakiej fimy te ludziki? I czy malowałeś ten charakterystyczny drobniutki kamuflaż, bo nie do końca to widać? Szkoda, że nie byłeś konsekwentny na tabliczce z opisem. Powinno być raczej "Тигр". Ogólnie - bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Z jakiej fimy te ludziki? To chyba Black Dog- szybko zareagowali na sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Evolution też szybko zareagował... Ale to raczej BD, porównuję sobie teraz pozy tych figurek z ich stroną. W sumie mogłem to zrobić przed zadaniem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 Witam panowie. Cieszę się, że scenka się podoba . A teraz odpowiedzi: Figurki to jak zgadliście Black Dog seria "zielone ludziki". Początkowo mieli być w innej konfiguracji, czyli miał być jeszcze kaemista we włazie, ale niestety podczas mojej grudniowej wizyty w Exito akurat nie było takowego. Został więc dwuosobowy patrol. Kamuflaż malowałem punktowo jedynym moim cieniutkim pędzelkiem 2/0 z MagPol-u. Na żywo z bliska wygląda jeszcze lepiej . Natomiast co do opon, hmm, skoro twierdzicie, że faktycznie są za czyste to przed Bytomiem na pewno je poprawię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Kamuflaż malowałem punktowo jedynym moim cieniutkim pędzelkiem 2/0 z MagPol-u.Na żywo z bliska wygląda jeszcze lepiej . To w takim razie poproszę zdjęcie z bliska gościa z łapą przy hełmie, zrobione w dobrym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Świetne brudzenie. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 Kamuflaż malowałem punktowo jedynym moim cieniutkim pędzelkiem 2/0 z MagPol-u.Na żywo z bliska wygląda jeszcze lepiej . To w takim razie poproszę zdjęcie z bliska gościa z łapą przy hełmie, zrobione w dobrym świetle O.K. Postaram się w miarę szybko spełnić Twoją prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 świetny model, też jestem ciekawy jak się Tobie powiodło zmaganie z rosyjską cyfrą, czekam na ostre zdjęcie żołnierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Lutego 2015 Share Napisano 2 Lutego 2015 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 8 Lutego 2015 Autor Share Napisano 8 Lutego 2015 Koła zgodnie z sugestiami "dobłociłem" A ludki wyglądają tak: No cóż, ludki jednak najlepiej wyglądają z odległości wystawowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 Piękna praca, aż wstyd że nie widziałem wcześniej Świetny smaczek Сімферо́поль/Симферо́поль Zdradzisz jakimi farbami malowałeś figurki? PS Ja tam nie widzę żadnego mrocznego klimatu w przeciwieństwie do źle mi się kojarzących Hamerów, ale faktycznie napis "Тигр" na tabliczce byłby lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 Świetna robota na zbliżeniach "ludziki" również wyglądają super. Przed chwilą obejrzałem na stronie BlackDog-a ich figurki tak na spokojnie i o ile do niektórych ich konwersji czy dodatków mam zastrzeżenia (jakość czasami nie trzyma równego poziomu) to figurki, muszę powiedzieć, że robią coraz lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi