PrzemoL Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Podwozie wygląda na ładnie zdetalowane, będziesz dorabiał jakieś instalacje tam na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2015 Podwozie wygląda na ładnie zdetalowane, będziesz dorabiał jakieś instalacje tam na dole? Nie planuje, zdjęcia które posiadam pokazują mnóstwo kabli itp w miejscach gdzie w ogóle nie byłoby ich widać, a to co widać to zdjęc brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Projekt powoli się toczy w dobrym kierunku, chociaż na chwile będe musiał przystopować i dokupić profili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzes430 Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Jestem pod ogromnym wrażeniem. Świetny scratch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Z zachwytem podglądam i nieśmiało sam zabieram się do pracy nad swoim paskudkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 3 Maja 2015 Autor Share Napisano 3 Maja 2015 Z zachwytem podglądam i nieśmiało sam zabieram się do pracy nad swoim paskudkiem. Załóż warsztat, chętnie podpatrze. Tym czasem, prace ruszyły nad paką. Dzięki poradzie Kubisza który mi zidentyfikował i podpowiedział jedno paskudztwo przeciw minowe, zakupiłem właściwy produkt, więc projekt powinien znowu nabrać tempa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Mam pytanie odnośnie tych nitów. Na początku wątku pokazane są na takiej jakby płytce czy co to tam jest. Aby je oddzielić od reszty to się je jakoś odcina czy jak wygląda ich "pozyskanie" z zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Maja 2015 Share Napisano 4 Maja 2015 Piecu- odcinasz elegancko nożykiem i przyklejasz. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Maja 2015 Share Napisano 7 Maja 2015 http://photolog.blog.naver.com/PostThumbnailView.nhn?blogId=mc341&logNo=70041764914&categoryNo=470&parentCategoryNo=0 Może coś podpatrzysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 7 Maja 2015 Autor Share Napisano 7 Maja 2015 http://photolog.blog.naver.com/PostThumbnailView.nhn?blogId=mc341&logNo=70041764914&categoryNo=470&parentCategoryNo=0 Może coś podpatrzysz... Dzięki większość tych fotek znam, brakuje mi z wnętrza, żeby było porządnie widać mocowania pancerza MAS i tej konstrukcji na której leży szmata, szczególnie tam na górze gdzie są takie płaskowniki lekko wygięte od środka do krawędzi. Przydały by się też jakieś zblizenia drabinki. No cóż trzeba działać z czym się ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2015 Coś tam dalej podziałałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 21 Czerwca 2015 Share Napisano 21 Czerwca 2015 Podziwiam ilość skracza i wkładu własnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Czerwca 2015 Share Napisano 21 Czerwca 2015 Elegancko, ja robię gun-trucka, ale urzęzłem na broni pokładowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2015 Elegancko, ja robię gun-trucka, ale urzęzłem na broni pokładowej... Warsztat założysz?, chętnie zerkne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Czerwca 2015 Share Napisano 22 Czerwca 2015 Adam- za późno. Przechwycilem go wlasciwie złożonego. Musiałem dorobić płyty opancerzenia ERC, broń pokładową i przede wszystkim przemalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 25 Czerwca 2015 Share Napisano 25 Czerwca 2015 Ech... Pięknie jak się patrzy, aż nie chce się swojego ruszać jak widzę co mi z tego wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 19 Lipca 2015 Autor Share Napisano 19 Lipca 2015 Witam Drabinka z tyłu na pake zrobiona, męcze teraz dodatkowy pancerz w nadkolach. Swoją drogą to przydałby się jakiś silnik, bo bardzo tam pusto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 12 Października 2015 Autor Share Napisano 12 Października 2015 Ok, żeby nie było, temat nie umarł. Po chwili zwątpienia nastąpiła mała zmiana koncepcji. Na początku na górze kabiny miała być wieża MCTAGS, jak się w końcu doczekałem produktu od Live Resin (czy tam jakiegoś odrzutu projektanta czy coś), to cena niestety mnie skutecznie zniechęciła (coś tam niektórzy narzekali również na jakość). Więc postanowiłem zrobić coś w tym stylu: A tutaj moja interpretacja na podstawie zdjęć z wykorzystaniem produktu od Blast Models - Crows II A tutaj ujęcie z innym cichym projektem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Października 2015 Share Napisano 12 Października 2015 ŁOŁ! Fantastyczne to ostatnie zdjęcie rzeczywistego pojazdu Czy eLka na drzwiach modelu będzie? Nasi są wszędzie I pytanie- gdzie zaopatrujesz się w te zestawy Menga? Jakiś krajowy sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 12 Października 2015 Share Napisano 12 Października 2015 Panie... Jak już będę duży chce robić modele tak jak Ty. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Października 2015 Autor Share Napisano 13 Października 2015 ŁOŁ! Fantastyczne to ostatnie zdjęcie rzeczywistego pojazdu Czy eLka na drzwiach modelu będzie? Nasi są wszędzie I pytanie- gdzie zaopatrujesz się w te zestawy Menga? Jakiś krajowy sklep? Hej Nie, pojazd bedzie tak troche hybryda z Afganistanu, Iraku itd. Mieszkam w UK, wiec zasadniczo kupuje na ebay, albo gdzie popadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Października 2015 Share Napisano 13 Października 2015 Cudeńka, cudeńka, chociaż rozszyfrowanie skrótów montowanych podzespołów przyprawia o ból głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Października 2015 Share Napisano 13 Października 2015 Przyjemnie się ogląda taką bardzo dobrą jakościowo, nietuzinkową robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Października 2015 Autor Share Napisano 13 Października 2015 Cudeńka, cudeńka, chociaż rozszyfrowanie skrótów montowanych podzespołów przyprawia o ból głowy... No tak, jak mam być szczery będąc wzrokowcem sam nie bardzo pamiętam jaki skrót co oznacza, ale chyba idzie tak: MCTAGS - MARINE CORPS TRANSPARENT GUN SHIELD Tutaj na górze MTVR (Medium Tactical Vehicle Replacement) CROWS II - Common Remotely Operated Weapon Station (CROWS albo CROWS II) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi