grrzesiek28 Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Wypraski KP wersja M4 z chwytem powietrza plus żywiczny fotel i kalki techmodu. link do pudeka: http://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/234978319-su-22-148-kp-special-edition-karaya/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 A jak z dostepnoscia tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 16 Marca 2015 Autor Share Napisano 16 Marca 2015 Niestety nie wiem. Na stronie internetowej Karaya nic o nim nie ma. Na popularnym portalu aukcyjnym na literę "e" był dostępny za 30euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 ... Na popularnym portalu aukcyjnym na literę "e" był dostępny za 30euro. to jeszcze przyzwoicie - na Festiwalu z Bytomiu miały miejsce spekulacje że z racji na limitowaną liczbę egzemplarzy cena na rynku wtórnym podskoczy ale żeby nie wprowadzać zamętu nie będę powtarzał tych rewelacji. Dla formalności jak na inbox przystało ponieważ i tak mam zrobione zdjęcia to zamieszczam; zestawy żywiczne były sprzedawane oddzielnie - na promocji dla tych którzy kupili zestaw cena w Bytomiu 119 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Najchetniej kupil bym same takie zywice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Ja też, gdzie je można dostać? To produkuje Karaya? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1970 Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Pytajcie Radka http://www.karaya.pl/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Najchetniej kupil bym same takie zywice... też tak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Tylko gdzie i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 wejdź na te stronę http://www.karaya.pl/pl/ i napisz meila że chcesz kupić; ewentualnie podziel się z nami relacją z tej rozmowy może inni koledzy będa chcieli wiedzieć ile jeszcze modeli maja, z dodatkami myślę że nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 17 Marca 2015 Autor Share Napisano 17 Marca 2015 Model dostępny w sklepie Karaya. Cena 119 pln same kalki również dostępne http://www.karaya.pl/pl/karaya/0/sukhoi-su-22m4-fitter-k-polish-air-force-s48001.html?ref=%2Fpl%2Fkaraya%2F0%2F3%2F5%2Fitems.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek532 Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Witam. Wczoraj zamówiłem u nich ten model i nie wiem czy to u nich normalne, ale do tej pory nie dostałem od nich na maila potwierdzenia zamówienia, ani żadnego maila na temat formy płatności, zwykle jak zamawiam w innych sklepach to dostaje je od razu, tu jeszcze nie zamawiałem dlatego pytam. Po prostu nie wiem czy mam się spodziewać przesyłki, czy też w ogóle jej nie dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Witam. Wczoraj zamówiłem u nich ten model i nie wiem czy to u nich normalne, ale do tej pory nie dostałem od nich na maila potwierdzenia zamówienia, ani żadnego maila na temat formy płatności, zwykle jak zamawiam w innych sklepach to dostaje je od razu, tu jeszcze nie zamawiałem dlatego pytam. Po prostu nie wiem czy mam się spodziewać przesyłki, czy też w ogóle jej nie dostanę. Mają nieco inną politykę niż pozostałe sklepy; swoją procedurę realizacji zamówienie opisali w regulaminie http://www.karaya.pl/pl/text/jak-kupic.html - jak dla mnie pasuje ( choć ja dostałem meila potwierdzającego zamówienie ale po jakimś czasie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 To w Karaya normalne. Też długo czekałem na jakąkolwiek wiadomość, ale transakcja została sfinalizowana bez problemu. Można zawsze do nich zadzwonić. Odbierają i chętnie udzielają informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Czemu jak macałem ten modelik w Bytomiu to miał tylko jedną owiewkę (tą połączoną, jako jeden element), a drugiej (dwie osobne części) brakowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 Prawdopodobnie odczepiły się z ramek i gdzieś pomiędzy inne wypraski wpadły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Witam. Wczoraj zamówiłem u nich ten model i nie wiem czy to u nich normalne, ale do tej pory nie dostałem od nich na maila potwierdzenia zamówienia, ani żadnego maila na temat formy płatności, zwykle jak zamawiam w innych sklepach to dostaje je od razu, tu jeszcze nie zamawiałem dlatego pytam. Po prostu nie wiem czy mam się spodziewać przesyłki, czy też w ogóle jej nie dostanę. Mają nieco inną politykę niż pozostałe sklepy; swoją procedurę realizacji zamówienie opisali w regulaminie http://www.karaya.pl/pl/text/jak-kupic.html - jak dla mnie pasuje ( choć ja dostałem meila potwierdzającego zamówienie ale po jakimś czasie) Moim zdaniem nazwanie to coś sklepem to wielka pomyłka. Tak żenującej obsługi dawno już nie widziałem, nie znają nawet własnego regulaminu. Proponuje omijać szerokim łukiem i korzystać z alternatywnego źródła zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Popieram słowa Rittera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Moja Su dotarła do mnie w krótkim czasie, także niektórym się udało . Desperatom zostało alledrogo, gdzie cena osiągnęła absurdalny poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 hmm złożyłem zamówienie na maski i jeden model kilka tygodni temu i brak odzewu - też zaczynam wątpić w rzetelność tego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 złożyłem zapytanie o Su i nie tylko. Otrzymałem błyskawiczną odpowiedź. Po złożeniu zamówienia realizacja również w ekspresowym tempie. I to nie pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 hmm złożyłem zamówienie na maski i jeden model kilka tygodni temu i brak odzewu - też zaczynam wątpić w rzetelność tego sklepu Pisz do nich codziennie może ktoś raczy odpisać i napisze czy są w stanie zrealizować zamówienie. Dla mnie taki pseudo sklep nie ma miejsca bytu, nie wiem jakim cudem funkcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skarga Napisano 18 Kwietnia 2015 Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Dwa razy robiłem tam zakupy - czyli pierwszy i ostatni! Pytam o model - zero odpowiedzi. Pojawił się w sklepie - kupuje! Szybka odpowiedź żeby przelać kasę. Przelewam i wysyłam maila z prośbą o "coś tam" - zero odpowiedzi. Po dwóch tygodniach, przychodzi znajomy "dręczyciel pocztowy" i mówi: "nie wiem czy to do ciebie, ale jak chcesz to możesz odebrać" Połowa adresu się zgadza reszta "od czapy". Nazwisko nawet z .... Z tym, że to mój kolejny Su 22, wiec wielkiego spięcia nie miałem. Tyle że 130 PLN można, inaczej, bezstresowo zagospodarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 26 Maja 2015 Autor Share Napisano 26 Maja 2015 Odświeżam temat, jako że na znanym portalu na "a" ktoś wystawił znów ten model za 299 zł podaję link z tym modelem gdzie można go nabyć za dużo niższą cenę. Może ktoś zaoszczędzi dzięki temu trochę kasy. Pozdrawiam http://www.karaya.pl/pl/-/0/sukhoi-su-17m4-fitter-k-international-s48002.html?ref=%2Fpl%2Fsearch.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi