MayonesEXG7 Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 (edytowane) W dniu 26.07.2023 o 10:37, 7urgen napisał: Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 19 Września 2023 Autor Share Napisano 19 Września 2023 W dniu 27.07.2023 o 21:30, Greif napisał: HOHOOHOHHOOO se kurna kuko w kalendarzu narysuje oooo TAKIIIEEE WIELLLKKIIIEEEE żyje ale o Koledze już zapomniał... co za czasy , a pacynki mimo że nie moja liga fajne z radyjka można sobie spokojnie użyć jako wzorzec do 1/35 ad malowania. Panie, to nie ja nie raczę na Fb przyjąc do grona znajomych.... A zdzwonić sie to faktycznie by się zdało, jednakowoż (wobec- patrz zdanie wcześniej) nie śmiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 19 Września 2023 Autor Share Napisano 19 Września 2023 @MayonesEXG7BINGO! Wygrywasz schemat układu przewijania do pralki automatycznej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 19 Września 2023 Super Moderator Share Napisano 19 Września 2023 @7urgen Sie by odezwał fonem że jakiś tam 007 się melduje to i może by się dodało a tak wiadomo kto i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 30 Czerwca 2024 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2024 (edytowane) Dzisiaj daje Wam pana z Luftschutz'u. Edytowane 30 Czerwca 2024 przez 7urgen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 1 Lipca 2024 Share Napisano 1 Lipca 2024 Witam. Super ze nadal działasz w temacie. Praca jak zwykle na wysokim poziomie, tylko dlaczego to wszystko takie nowe i czyste. Trochę brudu na kombinezonie oraz torbie i parę obić na latarce i puszce od maski dodało by ... i tu brak mi słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 23 Lipca 2024 Autor Share Napisano 23 Lipca 2024 (edytowane) Edytowane 23 Lipca 2024 przez 7urgen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 23 Lipca 2024 Autor Share Napisano 23 Lipca 2024 W dniu 1.07.2024 o 11:35, marcin70 napisał: tylko dlaczego to wszystko takie nowe i czyste Dzięki. Przepraszam że z opóźnieniem ale za dużo na głowie... Myślę że już nieraz wspominałem tutaj i nie tylko, że dla mnie kolekcja poza sama frajdą tworzenia sylwetek które nie zostały nigdy wypuszczone jako gotowe zestawy jest zwyczajnie posidanie zbioru różnego typu umundurowania i oporządzenia (jak to się ładnie nazywa - barwa i broń) w 3D. Pewnie większość zna imć pana Rona Volstada a raczej jego twórczość więc ja postanowiłem że to co w książkach Ospreya jes płaskie będzie u mnie na półce w 3D. I to w sumie tyle. Z kilko figurami poeksperymentowałem w kwestii weatheringu i wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieciwa Napisano 28 Lipca 2024 Share Napisano 28 Lipca 2024 Piękne, tylko dlaczego niemieckie? Nie mogło by być 'nasze' polskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 28 Lipca 2024 Share Napisano 28 Lipca 2024 3 godziny temu, cieciwa napisał: Piękne, tylko dlaczego niemieckie? Nie mogło by być 'nasze' polskie ? Pewnie dlatego, że nie każdy Polak zajmujący się historią w dowolnej formie, interesuje się polskim wyposażeniem, uzbrojeniem i mundurem. I dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieciwa Napisano 29 Lipca 2024 Share Napisano 29 Lipca 2024 Oczywiście, ale można by pokazać i kawałek polskiego wyposażenia. Ale to tylko moje osobiste zdanie, które spokojnie można zignorować, bo jestem zwykłym forumowiczem a nie żadną 'wyrocznią' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 29 Lipca 2024 Share Napisano 29 Lipca 2024 4 godziny temu, cieciwa napisał: Oczywiście, ale można by pokazać i kawałek polskiego wyposażenia. Ale to tylko moje osobiste zdanie, które spokojnie można zignorować, bo jestem zwykłym forumowiczem a nie żadną 'wyrocznią' Tylko wiesz- tu jest przede wszystkim inny problem. W sumie chyba nikt nie robi tego typu poloników w skali 1/6. O ile jakieś oporządzenie wystrugasz sobie z plastiku, drewna czy papieru, o tyle na mundury trzeba by mieć już pewne umiejętności szycia, bo wkraczamy tutaj właśnie w szycie od podstaw lub przeróbki. Druga sprawa to znalezienie odpowiednich tkanin. Mam tutaj na myśli figurki żołnierza z 2 RP, bo zrobienie np. spadochroniarza 1 SBS to już byłoby akurat dziecinnie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi