makinen Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Skończyłem. Zaangażowałem się w odwzorowanie wnętrza i...nic z tego nie widać . Producent proponuje zamontowanie anten systemu DUKE, co kłóci się z obecnością Warlock'a/ Zrezygnowałem więc z montażu DUKE'a, choć efektowniej model wyglądałby z dwoma dodatkowymi antenami . Figuranci z Legenda w korpusowym kamuflażu MARPAT- pierwszy raz malowałem i jestem w miarę zadowlony. warsztat viewtopic.php?f=87&t=48587 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grymson Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Zacny klocek ;) Daj zbliżenie na wojaka. I powiedz jak robiłeś MCCUU .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Fajnie to wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 wszystko cacy. Tylko figurek nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Dawaj zdjecia figurantow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Model na wypasie Pokaż figurki lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Figuranci z Legenda w korpusowym kamuflażu MARPAT- pierwszy raz malowałem i jestem w miarę zadowlony. W takim razie dlaczego w ogóle ich nie pokazałeś Sam model - znakomity, chyba niewiele znalazłbym Twoich Humvee, które wyszły lepiej. Może bieżnik kół nieco za czysty, ale to jednak rzecz gustu. Jakości dodają mu te wszystkie anteny, Rhino, reflektorki, plecak, no i brudzenie. Brawo Czepnę się dwóch maleńkich drobiazgów. Nie przekonują mnie zacieki na masce, no i niektóre kalkomanie są deczko krzywo. Za całokształt masz duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Bardzo ładnie. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 No i git. Gratuluję w tym tempa. Wczoraj w sklepie miałem to w rękach, ależ bydlę. Model dobrze się ogląda ale nikt mnie na budowę nie namówi. Podstawki nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Maja 2015 Autor Share Napisano 10 Maja 2015 A dlaczego Cię nie namówi????? Podstawki nie będzie. Pracuję nad dwoma do humvee i to też okolicznościowe występy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Jak zwykle bardzo ładny model. Powiedz mi te szybki to czym zamalowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Maja 2015 Autor Share Napisano 10 Maja 2015 Jak zwykle bardzo ładny model. Powiedz mi te szybki to czym zamalowałeś W zestawie są dwa komplety- białe i zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Rozumiem dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoL Napisano 23 Maja 2015 Share Napisano 23 Maja 2015 Świetny model, porządnie wykonany. Błędy wymiarowe pewnie na żywo niezauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi