Edler Napisano 7 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2007 Witom witom i o zdrowie pytom! Aparat wrócił sprawny A w moim modelu wiele się zmieniło oj wiele...Dość gadania jak w polskim sejmie o autostradach, czas na foty Bak paliwska stan ze wczoraj Dzisiaj Z baku jestem bardzo zadowolony.Widać tam braki w srebrnym, ale to tylko w makro :P Gołym okiem ich nie widzę :P Teraz rożne pierdoły... Rura wydechowa.Trochę miałem "dymu" jaki kolor ma być, ale dzięki uprzejmości pewnego kolegi wiem że jutro będzie srebrna :P nie obyło się bez szpachli. Koło 30 minut maskowania i szpachlowania Efekt Und rama, już pokolorowana Tłumik już na miejscu I ofkorz na koniec zdjęcie poglądowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Miodzicho Czy to ja źle widze, czy to wina zdjęć, czy tak jest naprawdę - ale wydaje mi się jakby rama była niedomalowana Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 7 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2007 A gdzie niby? Jak patrze to wszędzie, to też trochę wina farby i zdjęć.Farba po pomalowaniu jest w ciapki i dopiero jak wyschnie kolor sie rozkłada równomiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 No ładnie, ale zbiornik to średnio wygląda. A ten zbiornik na tyle ramy to :/ popraw to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2007 Zbiornik na tym zdjęciu leży na ziemi. a tylko pod makro wygląda tak średnio, gołym okiem farba jest równomiernie położona bez żadnych dziur, zacieków i innych :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Bocianowi chodzi zapewne o ten zbiornik: Jest u Ciebie w modelu jeszcze parę takich miejsc szczególnie na silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 9 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2007 ojj tak tu widać nie doświadczenie i lenistwo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 11 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2007 Hello kidz.Sam apdejt Rama i troche do nie podklejane, tylne zaiwszenie i inne małe pierdółki Silnik i jego osprzęt 100% Zderzak front Przednie Nadkola ( Dzięki za pomoc Tornado ) Tylne nadkola. Schodki za kabinę, narazie bez schodków :P Osłony boczne, siodło, łoże siodła: I małe zdjęcie poglądowe, bez osłon baku itp. Nadkola założone na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 ta rama jaki ma kolor ?? bo mi sie widzi taki ciemny srebrny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 11 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2007 W tym modelu ciemno niebieski? No jak kto woli.Starałem się oddać oryginalny kolor ram używany przez Scanie, ale wyszedł mi trochę za jasny. Jest to taki szary metalik Humbrol 55 chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Główny Administrator Napisano 14 Grudnia 2007 Administrator Główny Share Napisano 14 Grudnia 2007 Za złamanie przytoczonego niżej punktu regulaminu konkursu, relacja kolegi Edler zostaje zdyskwalifikowana. a.) Relację „konkursową” prowadzimy TYLKO na tym forum. Innymi słowy, nie prowadzimy tej samej relacji równolegle na innych forach. Relacja z budowy tego modelu znalazła się również na forum wagaciezka.com w TYM temacie. Wątek konkursowy został zamknięty. Za jakiś czas relacja zostanie przeniesiona do "Warsztatu" w dziale pojazdów cywilnych i tam będzie mogła trwać dalej, ale już poza konkursem. EDIT: Jeszcze słowo wyjaśnienia. Zdyskwalifikowana została ta konkretna relacja, nie uczestnik. Nic więc nie stoi na przeszkodzie, żeby wystartować ponownie z nowym modelem, z czystym kontem i dalej brać udział w zabawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 16 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2007 Widać czasy PRL-u są zakorzenione głęboko nawet wśród ludzi młodych i nadal warto kogoś podpierdzielić.Będę prowadził relację już nie w konkursie, modów proszę w wrzucenie mojego tematu do kreta i odklejenie go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Taki i w zyciu bywa i nawet maja swiadkow m.in mnie bo twoj temat tez tam widzialem ale ja nie sprzedalem kapusta nie jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 16 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2007 I o to chodzi a jednak są takie dzieci bo nie nazwę ich kolegami co sprzedadzą. Z reszta pisałem na WC jak zinterpretowałem ten punkt regulaminu przytoczony.I najciekawsze co dostał sprzedawczyk to tylko chyba osobista satysfakcja że komuś nerwów napsuł i jeszcze moją nienawiść, a nie mam w zwyczaju wkurzać się na ludzi. zaraz foty moje drogie dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 I o to chodzi a jednak są takie dzieci bo nie nazwę ich kolegami co sprzedadzą. Z reszta pisałem na WC jak zinterpretowałem ten punkt regulaminu przytoczony.I najciekawsze co dostał sprzedawczyk to tylko chyba osobista satysfakcja że komuś nerwów napsuł i jeszcze moją nienawiść, a nie mam w zwyczaju wkurzać się na ludzi. zaraz foty moje drogie dzieci Pretensje możesz mieć sam do siebie, jeżeli miałeś jakieś watpliwości co do regulaminu konkursu to poprostu mogłeś zadać pytanie w odpowiednim dziale Nie tylko Ty zaglądasz na WC, ja też jestem tam zarejestrowany a do tego jestem jednym z organizatorów konkursu. Swego czasu prowadziłem na WC relacje z budowy modeli i od czasu do czasu zaglądam tam, inni użytkownicy Modelworka też nie tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 16 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2007 No koniec tematu dyskwalifikacji.Stało się i tyle.Teraz czekam na mikołaja z naczepą. Jest do dość ambitny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Hmm powiem tak: pretensje mozesz miec tylko do siebie. W regulaminie zostalo wszystko napisane w sposob przejrzysty i czytelny. Jezeli ktos mial jakies watpliwosci - pytal - tak jak to opisal tornado. Daruj sobie te txt o sprzedawczykach, kapiszonach, kapustach itd. - bo to nie Ich wina (i nikogo innego) ze zlamales regulamin. Zycze powodzenia w pracach nad tym i nowymi projektami. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Swoją droga jak nie on by zauważył to ktoś inny i by cię sprzedał . To była kwesta czasu.Ale w konkursie możesz wystartować w konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 No...Już dziś zobaczyłem mój model do konkursu, ale zacznę go dopiero za tydzień.Mikołaj musi przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Ale w konkursie możesz wystartować w konkursie. Truckerek93 następnym razem pisz z sensem bo będę kasował takie posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Sorki.Chodziło o to e może wystartowa w kokursie z naczepką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Sorki.Chodziło o to e może wystartowa w kokursie z naczepką. Chciales napsiac to: Sorki. Chodzilo o to, że moze wystartowac w konkursie z naczepka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 18 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2007 Niektórzy po prostu nie mają opanowanej do końca koordynacji ruchowej i nie za bardzo znają rozmieszczenie klawisz na keypadzie :P KONIEC OFF!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Szczególnie na szkolnym złomie .Zawsze próbuje coś napisać i zawsze nic nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 20 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2007 Mam zła wiadomość. Mój aparat padł i na wigilię pewnie będzie nowy więc 1 dnia świat dostaniecie nowe foty. A co w modelu? podwozie praktycznie skończone jeszcze tylko koła mi zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi