witek@ Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 W końcu znalazłem czas na zaległą galerię.Kilka osób już widziało tego mikrusa na żywo,większość jednak nie.Model to żywica od Niko z legnicy. Polecam jak modele prosto z pudła dla relaksu ;-) Nich model się sam obroni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 I się broni bardzo dobrze Piękny maluch, podoba się Fajnie by wyglądał razem z Exeterem... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Nie tak efektowny jak Exeter, ale równie fajny. Kojarzą mi się z produkcjami Kostasa, który jest moim mistrzem . Słowem podoba mi się bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek@ Posted May 10, 2015 Author Share Posted May 10, 2015 Nie tak efektowny jak Exeter, ale równie fajny. Kojarzą mi się z produkcjami Kostasa, który jest moim mistrzem . Słowem podoba mi się bardzo. Fajnie,że się podoba.taki próbny model to był po kilkukrotnej zmianie okularów u świeżo zdiagnozowanego cukrzyka wię za wiele nie widziałem jak go robię ;-P z tym Kostasem to pojechałeś ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted May 10, 2015 Super Moderator Share Posted May 10, 2015 Sympatyczne maleństwo Fajnie się ogląda Twoje prace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek@ Posted May 10, 2015 Author Share Posted May 10, 2015 Sympatyczne maleństwo Fajnie się ogląda Twoje prace Ehhh na żywca miałeś okazję we Wrocku zobaczyć ale nie skorzystałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Kolejna modelarska piękność gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forest Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Mikro cudeńko... Tylko gdzie warsztat?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Dla mnie bomba, genialny projekt, daleko po za moimi możliwościami. Gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Witek, masz jak to mówią smykałkę do 7setki Dla mnie rewelacyjne wykonane są obydwa.Choć jeśli Darling nosił kiedyś kamuflaż,to szkoda że się nie skusiłeś pomazać go kolorkami. Oj muszę się zabrać za moją parkę krążowniczo-niszczycielską. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek@ Posted May 10, 2015 Author Share Posted May 10, 2015 Witek, masz jak to mówią smykałkę do 7setki Dla mnie rewelacyjne wykonane są obydwa.Choć jeśli Darling nosił kiedyś kamuflaż,to szkoda że się nie skusiłeś pomazać go kolorkami. Oj muszę się zabrać za moją parkę krążowniczo-niszczycielską. Następny projekt będzie w kamo ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek@ Posted May 10, 2015 Author Share Posted May 10, 2015 Mikro cudeńko... Tylko gdzie warsztat?? Nie marudzić w zamian galeria jest ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zloty Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Następny projekt będzie w kamo ;-) Czyli ....??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Napisz jak robiłeś wodę. Może to nie jest jeszcze Kostas, ale z nas, tu zebranych to chyba jesteś najbliżej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek@ Posted May 10, 2015 Author Share Posted May 10, 2015 Napisz jak robiłeś wodę. Może to nie jest jeszcze Kostas, ale z nas, tu zebranych to chyba jesteś najbliżej... Cztery składniki papier toaletowy,wikol,farby,stilwater.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Zaskoczyłeś mnie. Wygląda fajnie. Ma przede wszystkim super kolorki. Takie wytrawne !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 ho ho... jeśli to jest model relaksacyjny to czekam niecierpliwie na ten nierelaksacyjny Świetny maluszek. ale za braki warsztatów Gratulacje!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek@ Posted May 10, 2015 Author Share Posted May 10, 2015 ho ho...jeśli to jest model relaksacyjny to czekam niecierpliwie na ten nierelaksacyjny Świetny maluszek. ale za braki warsztatów Gratulacje!! No może przy następnym projekcie jakiś skrótowy warsztacik poleci.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhayader Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 to czekam niecierpliwie na ten nierelaksacyjny właśnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 witek, Brawo, zrobiłeś wodę wyglądającą na milion dolarów, z papieru toaletowego !!! Mam troje pacjentów w 1/700 bez podstawek, to wypróbuje ten patent na którymś z nich ,-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhayader Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 z papieru toaletowego spiton Ten papier to pewnie do ocierania potu z czoła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forest Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 A jakiś tutorial, jak upłynnić powszechnie znaną i lubianą "srajtaśmę"? Najlepiej ze zdjęciami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doody Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Woda z górnej półki Bardzo fajny model. Gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts