witek@ Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 W końcu znalazłem czas na zaległą galerię.Kilka osób już widziało tego mikrusa na żywo,większość jednak nie.Model to żywica od Niko z legnicy. Polecam jak modele prosto z pudła dla relaksu ;-) Nich model się sam obroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 I się broni bardzo dobrze Piękny maluch, podoba się Fajnie by wyglądał razem z Exeterem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Nie tak efektowny jak Exeter, ale równie fajny. Kojarzą mi się z produkcjami Kostasa, który jest moim mistrzem . Słowem podoba mi się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Maja 2015 Autor Share Napisano 10 Maja 2015 Nie tak efektowny jak Exeter, ale równie fajny. Kojarzą mi się z produkcjami Kostasa, który jest moim mistrzem . Słowem podoba mi się bardzo. Fajnie,że się podoba.taki próbny model to był po kilkukrotnej zmianie okularów u świeżo zdiagnozowanego cukrzyka wię za wiele nie widziałem jak go robię ;-P z tym Kostasem to pojechałeś ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Maja 2015 Super Moderator Share Napisano 10 Maja 2015 Sympatyczne maleństwo Fajnie się ogląda Twoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Maja 2015 Autor Share Napisano 10 Maja 2015 Sympatyczne maleństwo Fajnie się ogląda Twoje prace Ehhh na żywca miałeś okazję we Wrocku zobaczyć ale nie skorzystałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Kolejna modelarska piękność gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Mikro cudeńko... Tylko gdzie warsztat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Dla mnie bomba, genialny projekt, daleko po za moimi możliwościami. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Witek, masz jak to mówią smykałkę do 7setki Dla mnie rewelacyjne wykonane są obydwa.Choć jeśli Darling nosił kiedyś kamuflaż,to szkoda że się nie skusiłeś pomazać go kolorkami. Oj muszę się zabrać za moją parkę krążowniczo-niszczycielską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Maja 2015 Autor Share Napisano 10 Maja 2015 Witek, masz jak to mówią smykałkę do 7setki Dla mnie rewelacyjne wykonane są obydwa.Choć jeśli Darling nosił kiedyś kamuflaż,to szkoda że się nie skusiłeś pomazać go kolorkami. Oj muszę się zabrać za moją parkę krążowniczo-niszczycielską. Następny projekt będzie w kamo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Maja 2015 Autor Share Napisano 10 Maja 2015 Mikro cudeńko... Tylko gdzie warsztat?? Nie marudzić w zamian galeria jest ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Następny projekt będzie w kamo ;-) Czyli ....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Napisz jak robiłeś wodę. Może to nie jest jeszcze Kostas, ale z nas, tu zebranych to chyba jesteś najbliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Maja 2015 Autor Share Napisano 10 Maja 2015 Napisz jak robiłeś wodę. Może to nie jest jeszcze Kostas, ale z nas, tu zebranych to chyba jesteś najbliżej... Cztery składniki papier toaletowy,wikol,farby,stilwater.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Zaskoczyłeś mnie. Wygląda fajnie. Ma przede wszystkim super kolorki. Takie wytrawne !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 ho ho... jeśli to jest model relaksacyjny to czekam niecierpliwie na ten nierelaksacyjny Świetny maluszek. ale za braki warsztatów Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Maja 2015 Autor Share Napisano 10 Maja 2015 ho ho...jeśli to jest model relaksacyjny to czekam niecierpliwie na ten nierelaksacyjny Świetny maluszek. ale za braki warsztatów Gratulacje!! No może przy następnym projekcie jakiś skrótowy warsztacik poleci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 to czekam niecierpliwie na ten nierelaksacyjny właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 witek, Brawo, zrobiłeś wodę wyglądającą na milion dolarów, z papieru toaletowego !!! Mam troje pacjentów w 1/700 bez podstawek, to wypróbuje ten patent na którymś z nich ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 z papieru toaletowego spiton Ten papier to pewnie do ocierania potu z czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 A jakiś tutorial, jak upłynnić powszechnie znaną i lubianą "srajtaśmę"? Najlepiej ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Woda z górnej półki Bardzo fajny model. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi