Milan Mynar Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Szanowni kolerzi, wkrótce rozpocznę kolejny warsztat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 No to czekamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Mynar Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 Oto pierwsze zdjęcia, rozpoczynam budowę śilnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Zapowiada się Ciekawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grazzi Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Rozumiem, że motor planujesz jakoś podrasować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Mynar Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 Budowa modelu będzie po prostu s pudla. Kolejny postęp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Czarnocki Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Bardzo szczegółowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Mynar Posted May 30, 2015 Author Share Posted May 30, 2015 Tak na prawdę,model jest bardzo sczególowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Mynar Posted May 31, 2015 Author Share Posted May 31, 2015 Maly postep, dojlejenije resoru do ramy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Milan, mógłbyś wklejać większe zdjęcia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_sailor Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 One są większe jak się kliknie. Z mojej strony uznanie za nietypowy temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 One są większe jak się kliknie.Z mojej strony uznanie za nietypowy temat. Ja wiem, że jak się kliknie, to są większe. Chodzi o to, żeby nie trzeba było klikać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Mynar Posted June 1, 2015 Author Share Posted June 1, 2015 Te elementy zawsze trźeba zachować ruchome, nie kleić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Mynar Posted June 2, 2015 Author Share Posted June 2, 2015 Niestety nie udalo mi się wklejić większe zdjęcia, próbowalem i wszystkie próby zakoncyzli się niepowodzeniem. Oto klejenie częsci podwozia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Miniart robi super zdetalowane modele nie żądając fortuny. Sam go kupiłem jak tylko pojawił się na rynku. Nie mogę się doczekać kiedy te maleństwo nabieże kolorów. Ktoś wie czy jest jakaś figurka kierowcy do tego ciągnika? Miniart ma zestaw 35180 ale nigdzie nie można go kupić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Cześć! Ja z kolei chciałbym taki model jak ten przerobić na wersję z Wietnamu - tylko musiałby to być pojazd o 20 lat nowszy (model D7E) - zobaczmy, co z tego wyjdzie. Życzę powodzenia w dalszych pracach i pozdrawiam Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Mynar Posted June 3, 2015 Author Share Posted June 3, 2015 Model posiada malowanie z okresu wojny w Wietnamie, malowanie amii Poludnio Koreańskej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Mynar Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 Oto zdjęcia z budowy drugiej częsci podwozia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Godlewski Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Bardzo szczegółowy model , właśnie przymierzam się do przeróbki na Stalinca S-100 . Podglądam dalej ,zobaczymy jak to wyjdzie po złożeniu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Mynar Posted June 5, 2015 Author Share Posted June 5, 2015 Myślę ,źe ciebie Andrzeju przerobienie Caterpillara na Stalinca nie spowoduje wiekszych problemów. I wynikem tego będzię kolejny majstersztyk. Widzalem twoje prace, i wiem do czego jesteś zdolny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Godlewski Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Model już nabyłem i jak widzę będzie przy czym podłubać . A konwersja tyczyła się będzie jak widzę, że nie wklei się paru części i tylko lemiesz jest inny . Nie dziewota przecież to ruskie zerżnęli toczka w toczkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts