Milan Mynar Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Szanowni kolerzi, wkrótce rozpocznę kolejny warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 No to czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 28 Maja 2015 Autor Share Napisano 28 Maja 2015 Oto pierwsze zdjęcia, rozpoczynam budowę śilnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Zapowiada się Ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Rozumiem, że motor planujesz jakoś podrasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 28 Maja 2015 Autor Share Napisano 28 Maja 2015 Budowa modelu będzie po prostu s pudla. Kolejny postęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Bardzo szczegółowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 30 Maja 2015 Autor Share Napisano 30 Maja 2015 Tak na prawdę,model jest bardzo sczególowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 31 Maja 2015 Autor Share Napisano 31 Maja 2015 Maly postep, dojlejenije resoru do ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Milan, mógłbyś wklejać większe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 One są większe jak się kliknie. Z mojej strony uznanie za nietypowy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 One są większe jak się kliknie.Z mojej strony uznanie za nietypowy temat. Ja wiem, że jak się kliknie, to są większe. Chodzi o to, żeby nie trzeba było klikać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2015 Te elementy zawsze trźeba zachować ruchome, nie kleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2015 Niestety nie udalo mi się wklejić większe zdjęcia, próbowalem i wszystkie próby zakoncyzli się niepowodzeniem. Oto klejenie częsci podwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 3 Czerwca 2015 Share Napisano 3 Czerwca 2015 Miniart robi super zdetalowane modele nie żądając fortuny. Sam go kupiłem jak tylko pojawił się na rynku. Nie mogę się doczekać kiedy te maleństwo nabieże kolorów. Ktoś wie czy jest jakaś figurka kierowcy do tego ciągnika? Miniart ma zestaw 35180 ale nigdzie nie można go kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 Czerwca 2015 Share Napisano 3 Czerwca 2015 Cześć! Ja z kolei chciałbym taki model jak ten przerobić na wersję z Wietnamu - tylko musiałby to być pojazd o 20 lat nowszy (model D7E) - zobaczmy, co z tego wyjdzie. Życzę powodzenia w dalszych pracach i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2015 Model posiada malowanie z okresu wojny w Wietnamie, malowanie amii Poludnio Koreańskej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2015 Oto zdjęcia z budowy drugiej częsci podwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Bardzo szczegółowy model , właśnie przymierzam się do przeróbki na Stalinca S-100 . Podglądam dalej ,zobaczymy jak to wyjdzie po złożeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 5 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2015 Myślę ,źe ciebie Andrzeju przerobienie Caterpillara na Stalinca nie spowoduje wiekszych problemów. I wynikem tego będzię kolejny majstersztyk. Widzalem twoje prace, i wiem do czego jesteś zdolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 Model już nabyłem i jak widzę będzie przy czym podłubać . A konwersja tyczyła się będzie jak widzę, że nie wklei się paru części i tylko lemiesz jest inny . Nie dziewota przecież to ruskie zerżnęli toczka w toczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi