filipsg Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 2 godziny temu, Juras napisał: No i właśnie, to już jest 1716 z godłem z Poznania, późniejsze zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2022 To zdjęcie już po przekazaniu do Łasku i z godłami 32.elt 3 godziny temu, Juras napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 18 minut temu, Grzes napisał: To zdjęcie już po przekazaniu do Łasku i z godłami 32.elt 32. to jest Baza Lotnictwa Taktycznego, w tamtym czasie to była 10. elt. Fotkę w postaci elektronicznej "1716" w marynarskim wcieleniu mam tylko jedną (nie pamiętam skąd) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2022 (edytowane) 12 minut temu, Wymysl napisał: 32. to jest Baza Lotnictwa Taktycznego, w tamtym czasie to była 10. elt Dokładnie jak piszesz Smok na belce był godłem 1.klucza (Wcześniej był godłem 10.PLM) Moja pomyłka, Edytowane 13 Stycznia 2022 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 12.01.2022 o 14:35, mysiek13 napisał: a ja jedną chcę zrobić jako pomnik z Puław, przerobiony obecnie na księdza Popiełuszkę... Więcej fotek wygrzebanych na necie Tak wyglądała po zawaleniu się hangaru w Radomiu Fajna inspiracja na super dioramkę Edytowane 22 Stycznia 2022 przez jmx62 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 24 Stycznia 2022 Share Napisano 24 Stycznia 2022 W dniu 22.01.2022 o 20:56, jmx62 napisał: Cóż za piękne miejsce do nielegalnego spożywania alkoholu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 24 Stycznia 2022 Share Napisano 24 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Psar77 napisał: Cóż za piękne miejsce do nielegalnego spożywania alkoholu Nowe hobby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 24 Stycznia 2022 Share Napisano 24 Stycznia 2022 23 minuty temu, mirage3 napisał: Nowe hobby? E tam nowe.... stare raczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2022 5 godzin temu, Psar77 napisał: piękne miejsce do nielegalnego spożywania alkoholu od razu tam nielegalnego... A po kilku łykach... Ja nie wejdę na samolot? Ja nie wejdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 24 Stycznia 2022 Share Napisano 24 Stycznia 2022 58 minut temu, Grzes napisał: od razu tam nielegalnego... A po kilku łykach... Ja nie wejdę na samolot? Ja nie wejdę? Nie no ... nie zwykłem dotykać eksponatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 24 Stycznia 2022 Share Napisano 24 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Grzes napisał: A po kilku łykach... Ja nie wejdę na samolot? Ja nie wejdę? A jeszcze po kilku ... ja nie polecę , nie takie rzeczy żeśmy ze szwagrem po konsumpcji robili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 24 Stycznia 2022 Share Napisano 24 Stycznia 2022 A wracając do tematu Iskry na pomnikach... Kilkanaście lat temu pracując jeszcze w 6Blot zaproponowałem na jakiejś odprawie czy można załatwić ustawienie czterech Iskier na głównych drogach wlotowych do Dęblina na pomnikach ... to pomysł ugrzązł gdzieś na wyższych szczeblach. A teraz czytam, że radni Radomia wymyślili ustawienie na rondzie "warszawskim" czyli wlotowym od stolicy trzech Iskier na raz jako wizytówka miasta. Gdzie tu sprawiedliwość? Niby Radom też miasto lotnicze ale na pewno nie tak jak Dęblin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 24 Stycznia 2022 Share Napisano 24 Stycznia 2022 W 2008w łasku Iskra zastąpiła Lima-2 , który był tam od 1980 roku. zdjęcie z internetu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 25 Stycznia 2022 Share Napisano 25 Stycznia 2022 16 godzin temu, Cypis napisał: A jeszcze po kilku ... ja nie polecę , nie takie rzeczy żeśmy ze szwagrem po konsumpcji robili No z wejściem był problem, bo niedaleko był plac zabaw i zawsze jakieś Matki Polki zganiały jak się za wysoko weszło... A jak człowiek dorósł żeby się ich nie bać to zamienili pomnik na Popiełuszkę w drucie kolczastym , to na taki pomnik nie dość że niewygodnie bo drapie to jeszcze tak jakoś nie wypada włazić a scenki na dio faktycznie fajne... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 26 Września 2023 Share Napisano 26 Września 2023 Będzie nowa, poprawiona edycja kalkomanii do morskich Iskier od ModelMakera 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi