Super Moderator Reflect Napisano 13 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Bardzo ładnie! Cały czas się przygladam! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Mała aktualizacja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Witajcie ponownie. Wnętrze dostało washa. W niektórych miejscach muszę jeszcze zebrać nadmiar washa. Najważniejsze, że powoli acz mozolnie prę z budową naprzód. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Jestem na TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Jestem na NIE! a gdzie laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Abrams, jaką laskę chcesz do środka? Wklej mi foto w warsztacie to wydrukuje sobie i wrzucę do wnętrza skoro taka presja społeczna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Laski muszą być!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Może taka lala? :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Może być ale co ze zgodnością historyczną . Społeczeństwo domaga się także hitlerowskiej flagi na antenie jak w "Plutonie" .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Pamiętam jej plakat na ścianie w "Skazani na Shawshank" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2015 No właśnie zgodność historyczna jest 100% - zerknij tutaj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 A faktycznie . Toż to Raqel Welch ta pani od jaskiniowców i dinozaurów .Ze zgodnością Christian trafiłeś w dziesiątkę .Jestem na TAK .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 Jak to mówią - Vox populi, vox dei! Wrzucimy ją do wnętrza. Taką kobietę jaskiniowca to ja rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 27 Września 2015 Autor Share Napisano 27 Września 2015 Witam po małej przerwie, W ostatnim czasie podrasowałem nieco zegary przy stanowisku kierowcy. Dorobiłem małą szybkę co by wyglądało bardziej naturalnie. Niestety minimalnie się kalka przesunęła przy wklejaniu na CA i niebardzo chciała się przesunąć już, nie ryzykowałem że ją porwę więc zostawiam jak jest. Pomalowałem też nasadkę winylową na słupku podtrzymującym siedzenie kierowcy. Wkrótce kolejne aktualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Powiem Ci szczerze ,że gdybym był dowódcą tego pojazdu a Ty jego kierowcą-nie miał byś lekkiego życia za ten syf na swoim stanowisku dodaj jakieś kolorki na przełączniki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 28 Września 2015 Fajne to wnętrze, brudne, ale fajne :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Listopada 2015 Autor Share Napisano 1 Listopada 2015 Witam po sporej przerwie przy pracach nad zieloną żabą z Namu. Ogarnąłem nieco podłogę. Wnętrze jeszcze cały czas mozolnie się tworzy, ale systematycznie brnę do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 2 Listopada 2015 Share Napisano 2 Listopada 2015 Fotki tylko mnie się nie wyświetlają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Ja już też nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Jest tak popularny, że skończył mu się darmowy transfer na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Zacznijcie używać Picasa i będzie po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 3 Listopada 2015 Autor Share Napisano 3 Listopada 2015 Teraz możecie komentować (hejtować :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Nadal uważam że nie miał byś ze mną lekkiego życia za taki syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Witajcie. Przy M113 doszło działko bezodrzutowe gdyż będę robił wersję z takim właśnie uzbrojeniem. Powinno być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Witajcie. Przy M113 doszło działko bezodrzutowe gdyż będę robił wersję z takim właśnie uzbrojeniem. Powinno być ciekawie. Popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi