Mitrandir Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 ...a gdzie ci fotki wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Września 2015 Autor Share Napisano 3 Września 2015 Żartujesz...czy się nie wyświetlają .....bo u mnie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Ja też nie widzę. Wcięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Września 2015 Autor Share Napisano 3 Września 2015 Nie wiem o co chodzi u mnie są......ale jak je dzisiaj wstawiałem z Picassy między "img" to jakoś przyznam dziwnie długie to wszystko było.......choroba laik jestem komputerowy...więc spróbuję jeszcze raz.......wogóle jakoś Picassa mi dziwnie pobiera fotki ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Próbuj... bośmy ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Września 2015 Autor Share Napisano 3 Września 2015 powiedzcie czy to się wyświetla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Teraz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Września 2015 Autor Share Napisano 3 Września 2015 i tu wklejone a tu rogi o których mówiłem nie wiem dalej co sie stało wtedy...ale teraz chyba weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Twoja Wilga momentami nie przypomina modelu, jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Września 2015 Autor Share Napisano 3 Września 2015 Dzięki....miło mi to słyszeć ......choć mankamentów to ona ma .....okrutnie mnie już wymęczyły poprawki,które w niej ciągle robię,aaale coraz bardziej cieszy oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Zwróć uwagę jeszcze na jedną rzecz. Zaraz za tymi rogami są takie bąble (kryjące zapewne mocowanie skrzydeł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 4 Września 2015 Autor Share Napisano 4 Września 2015 Bąbelki dopiero będę robił.....już je kiedyś miałem nawet zamontowane.......ale skoro poprawki poprawek-więc i bąble będą nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 .....okrutnie mnie już wymęczyły poprawki,które w niej ciągle robię,aaale coraz bardziej cieszy oko Wiem o czym piszesz, zobaczysz jednak po zakończeniu, jak złapiesz trochę dystansu, jak dużą będziesz miał satysfakcję z pracy włożonej w wygląd Tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Września 2015 Autor Share Napisano 10 Września 2015 Cześć...dorobiłem sobie taki elemencik.....na tej pionowej części schodka wklejałem poziomo paseczki a w zasadzie plastikowe pręciki...a na samym podnóżku nakleiłem imitację blachy ryflowanej firmy "steel scorpion" z papieru .........ta z żywicy nie była taka zła,no ale...... a tu stan obecny... ...tak sobie postawiłem na podstawce od MI-2... ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 Stopień świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Września 2015 Autor Share Napisano 10 Września 2015 Jak ty Mikołaju mówisz,że coś jest świetne.....to znaczy,że chyba święto jakieś w moim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Września 2015 Autor Share Napisano 10 Września 2015 ......a jeszcze takie dwie fotki sprzed chwili...narazie jedna strona w kalkach zrobiona... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Już za chwileczkę, już za momencik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 .....już za momencik będę robił wnętrze i inne tam takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Podobnie jak w przypadku M28 kolegi Flachentego, każda fotka z warsztatu Twojej Wilgi daje dużo radochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Podobnie jak w przypadku M28 kolegi Flachentego, każda fotka z warsztatu Twojej Wilgi daje dużo radochy Oj zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Model elegancki, a fakt że oryginał często widuje latający za oknem dodaje mu uroku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Nie ujawniałeś się z tym leżaczkiem, a tam widzę, że fajne rzeczy leżą obok Wilgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Przepiękna !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Oj bardzo ładniutko to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 Panowie nie zawstydzajcie..... .....bo ten model naprawdę ma tych wad,że łoł........a leżaczek i te inne bajery.....djack zajrzyj do wątku "MI-2 oczywiście AEROPLAST"...i już będziesz wszystko wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi