kret69 Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Nie przesadzaj, na makro to wychodzi ale jak dlubiesz to nic nie widac. Widzialem, ze byla armijna wersja "Rescue", jak przyjdzie jej czas to Twoj warsztat bedzie nieustanna inspiracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Sławekb, dzięki za komentarz, widząc Twoje zmagania z Mi1 czuję się zobowiązany do rzetelniejszych działań z tym wiatrakiem. Będę na pewno coś działał wokół tych kratek, tak samo jak wokół tych na górnej obudowie silnika, bo tak zostać to nie może. Ale kiedy - jak czas pozwoli, bo Zofia (7 tygodni) prawie z rąk nie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 bo Zofia (7 tygodni) prawie z rąk nie schodzi. Zofie chyba tak mają, bo moja (11 miesięcy) miast uczyć się chodzić, woli być noszona, bądź to na rękach bądź to na barana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 ...właśnie,ooooj z tym czasem....żeby on nam pozwalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Panowie ... czas pozwala wam tylko kobiety w głowie A mi się wydaje, że zalałem obramowania tych bocznych kratek i nie wygląda to najlepiej... Cieszę się, że ktoś to jeszcze obserwuje. Niestety ... cichcem się nie wymkniesz Swoja drogą to strasznie się cieszę, że tylu "wiatrakowców" się pojawio na forum Jak dwa lata temu zaczynałem nieśmiało to wiatraka jak na lekarstwo (niszowe mówili) A teraz ...koledzy sobie śmiało poczynają , tylko łapy zacierać z radochy Wasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 8 Listopada 2015 Autor Share Napisano 8 Listopada 2015 mam tych wiatraczków około 10 do przeróbki, a jeszcze zamierzam się na Kiowa i Cayuse, bo mi brak do kolekcji wietnamskiej, więc o mnie możesz być spokojny. Ale to może potrwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 No ja w ramach powrotu posprzątalem warsztacik ;P Może dziś będzie szansa.... ;) LIPSTEIN - to jakie jeszcze wietnce masz, bo tego od cholery tam latało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Listopada 2015 Autor Share Napisano 9 Listopada 2015 Mam Seahorse, Latającego Banana, Huey-a w dwóch wersjach, Chinooka, Jolly Green Giant'a, Cobrę, Supercobrę i Siouxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 No ładnie Jest jeszcze kilka innych modeli w temacie Wietnamu, niektóre trudno dostępne... TH-55, HH-3E (chyba, że go masz jako Jolly Green Giant), UH-2A (jest konwersja do SH-2F Airfixa), HH-43, CH-37, OH-23, CH-46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 HH-3 jest ze stajni Lindberga UH-2A - plis gdzie jest ta konwersja!? HH-43 robi Mach2 CH-37 Special Hobby CH-46 Hobby Boss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 HH-3 jest ze stajni LindbergaUH-2A - plis gdzie jest ta konwersja!? HH-43 robi Mach2 CH-37 Special Hobby CH-46 Hobby Boss Konwersja do UH-2 jest u mnie a HH-3 jest jeszcze z Aurory i Revella CH-46 są lepsze z Fujimi, zaś Huskie... niestety mach 2 CH-37 też mam obydwa ...ale chyba jeszcze był UH-12 RAVEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Gdzie zakupiłeś tą konwersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) Gdzie zakupiłeś tą konwersję? mówisz o takim... ja kupiłem na Hunnants... wziąłem ostatnie dwa :( Edytowane 9 Listopada 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 o tym., Seaspritea Airfixa już mam. Szukam konwersji do tego, przed tym jak powiedziałeś że coś takiego istnieje chciałem konstrukcje oprzeć o artykuł w AIRFIX BUILD & CONVERT part 6 -Aviation Classics Part 1' http://www.sampublications.com/books/airfix-build-convert-series/airfix-build-convert-part-6-aviation-classics-part-1-39-/prod_459.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Wrócimy do tematu... jak już Cie kobita puści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Ok, jak tylko skończy zajmować się najmłodszą kobitką przedłożę jej wniosek o wychodne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Oki, żeby nie zaśmiecać wątku Lipsteinowi , powiem tylko że masz mało czasu bo z retem i Stakorem już się wstępnie umawiamy... a konwersja się dla ciebie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Dajcie znać jak coś ustalicie, i byle by to nie było jutro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 No ja chyba tez ściągnę se tą konwersję ale zapytałem Collina co to ją robi czemu nie daje drzwi które kiedyś robił i mi dziad nie odpowiedział :/ W razie co to będziem zamawiać 2 więc się kosztami przesyłki podzielimy. BTW Raven właśnie na e-bayu idzie - juz ma 26 dołków ;P Do 70 pewnie dojdzie. http://www.ebay.pl/itm/Special-Hobby-72017-1-72-Hiller-UH-12-Plastic-Military-Model-Kit-Helicopter-/181926434763? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 he he he mam dwa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Tylko dwa????!!!?! ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 Listopada 2015 Autor Share Napisano 18 Listopada 2015 Coś tam do przodu: może za jakiś czas prysnę to podkładem i zobaczymy, jak to wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 23 Listopada 2015 Share Napisano 23 Listopada 2015 Tak się "patrzam" i aż mnie korci zabrać z mojego drugiego UH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 A rób Pan, mi wena znikła do dokończenia tego wiatraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Listopada 2015 Share Napisano 26 Listopada 2015 A rób Pan, mi wena znikła do dokończenia tego wiatraka E no... co to za mazgajstwo Proszę się ogarnąć, i ładnie dokończyć Konika Morskiego 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi