Przemek Przybulewski Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Modele skończone jakiś czasu temu ale jakoś nigdy się nie składało aby zrobić kilku rodzinnych fotek. Modele prosto z pudła - niestet nie ma do nich żadnych dodatków. Jedynie uchwyty podorabiałem z drutu. Malowanie i podstawka proste - takie paradne. Zapraszam do oglądania i komentowania: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Bardzo fajnie się ogląda taki komplecik w barwach producenta. Gratuluję zanim reszta Koleżeństwa się rzuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 fajna parada gratuluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Swietny pomysl na podstawke, rewelacyjnie wygladaja te pojazdy tak obok siebie, da sie cos powiedziec o samych modelach, jak ich skladalnosc? ps jaki nr papieru na asfalt wybrales? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted September 5, 2015 Author Share Posted September 5, 2015 Bardzo fajnie się ogląda taki komplecik w barwach producenta. Gratuluję zanim reszta Koleżeństwa się rzuci.Dziękuję serdecznie. fajna parada gratulujeRównież dziękuję. Swietny pomysl na podstawke, rewelacyjnie wygladaja te pojazdy tak obok siebie, da sie cos powiedziec o samych modelach, jak ich skladalnosc? ps jaki nr papieru na asfalt wybrales?Dziękuję. Z podstawką to trochę niechcący tak wyszło. Narobiłem się przy pojazdach i już trochę mi się nie chciało przy podstawce, poza tym nie miałem koncepcji jak je razem pokazać i szukając zdjęć w necie trafiłem na takie paradne to postanowiłem wykorzystać pomysł. Modele nie są złe, całkiem dobrze je się składa, trochę szpachli potrzeba. Jeżeli chodzi o zgodność merytoryczną to nie jestem w stanie tego zweryfikować, przypominają te ze zdjęć oryginałów (których też za dużo nie ma). Zaletą bądź wadą jest kompletny brak dodatków więc jesteśmy skazani na model prosto z pudła.A co do papieru to nie używałem go na podstawce. Tektura grubości 3mm zostałą posmarowana rzadkim wikolem i posypana przesianą ziemią z ogródka. Nadmiar po chwili zsypany i stąd taka faktura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Ładne modele a skoro w wersji paradnej to czystość musi być bezwzględna. P.S. Swoją drogą niezły pomysł na obejście kilku technik modelarskich jak obicia, budzenie i takie tam. Szybciej się modele klei, he, he. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 Przydałyby sie jeszcze ludki koreańskie w pozach paradnych Elegancko i z fasonem się to prezentuje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted September 5, 2015 Author Share Posted September 5, 2015 Dzięki wielkie za komentarze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Ładna kolekcja ciekawych, oryginalnych i fajnie wykonanych pojazdów. Taki sposób prezentacji robi bardzo dobre wrażenie. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted September 7, 2015 Author Share Posted September 7, 2015 Kornik - dziękuję bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts