Przemek Przybulewski Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Modele skończone jakiś czasu temu ale jakoś nigdy się nie składało aby zrobić kilku rodzinnych fotek. Modele prosto z pudła - niestet nie ma do nich żadnych dodatków. Jedynie uchwyty podorabiałem z drutu. Malowanie i podstawka proste - takie paradne. Zapraszam do oglądania i komentowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Bardzo fajnie się ogląda taki komplecik w barwach producenta. Gratuluję zanim reszta Koleżeństwa się rzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 fajna parada gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Swietny pomysl na podstawke, rewelacyjnie wygladaja te pojazdy tak obok siebie, da sie cos powiedziec o samych modelach, jak ich skladalnosc? ps jaki nr papieru na asfalt wybrales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 5 Września 2015 Autor Share Napisano 5 Września 2015 Bardzo fajnie się ogląda taki komplecik w barwach producenta. Gratuluję zanim reszta Koleżeństwa się rzuci.Dziękuję serdecznie. fajna parada gratulujeRównież dziękuję. Swietny pomysl na podstawke, rewelacyjnie wygladaja te pojazdy tak obok siebie, da sie cos powiedziec o samych modelach, jak ich skladalnosc? ps jaki nr papieru na asfalt wybrales?Dziękuję. Z podstawką to trochę niechcący tak wyszło. Narobiłem się przy pojazdach i już trochę mi się nie chciało przy podstawce, poza tym nie miałem koncepcji jak je razem pokazać i szukając zdjęć w necie trafiłem na takie paradne to postanowiłem wykorzystać pomysł. Modele nie są złe, całkiem dobrze je się składa, trochę szpachli potrzeba. Jeżeli chodzi o zgodność merytoryczną to nie jestem w stanie tego zweryfikować, przypominają te ze zdjęć oryginałów (których też za dużo nie ma). Zaletą bądź wadą jest kompletny brak dodatków więc jesteśmy skazani na model prosto z pudła.A co do papieru to nie używałem go na podstawce. Tektura grubości 3mm zostałą posmarowana rzadkim wikolem i posypana przesianą ziemią z ogródka. Nadmiar po chwili zsypany i stąd taka faktura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Ładne modele a skoro w wersji paradnej to czystość musi być bezwzględna. P.S. Swoją drogą niezły pomysł na obejście kilku technik modelarskich jak obicia, budzenie i takie tam. Szybciej się modele klei, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Przydałyby sie jeszcze ludki koreańskie w pozach paradnych Elegancko i z fasonem się to prezentuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 5 Września 2015 Autor Share Napisano 5 Września 2015 Dzięki wielkie za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Ładna kolekcja ciekawych, oryginalnych i fajnie wykonanych pojazdów. Taki sposób prezentacji robi bardzo dobre wrażenie. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 Kornik - dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi