Marcin M. Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Klasa 7 - Sci-Fi Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Jako że budżet na zakupy na najbliższy rok mam przekroczony, a konkurs zimowy to pozycja obowiązkowa, przejrzałem swe zapasy i stwierdziłem, że tylko ten model pasuje. Sceneria to oczywiście planeta Hoth. Snapfit ale miły. Części ładnie odlane. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Ooooooo... kurczaczek... Brawo, wreszcie coś ze starwarsowego uniwersum. Już myślałem czy nie startować z Tie Advanced, ale widzę że już nie ma potrzeby. Nie zapomnij tylko o Czujbace, mimo że to Hoth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 Ooooooo... kurczaczek...Nie zapomnij tylko o Czujbace, mimo że to Hoth. Kosmaty będzie, dopiero co wpadł mi też do głowy pomysł, jak wykorzystać tych dwóch operatorów ze środka pojazdu. Skoro to scifi, to na całego A pojazd rób także, no bo co w końcu kurczę (ATST) blade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinirlan Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Oh my... w końcu ruch się zaczyna w Sci-Fi Edytowane 6 Września 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Konkurs trwa dopiero 6 dni a już w sumie 28 warsztatów. Konkurencja coraz większa, trzeba się sprężać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Konkurs trwa dopiero 6 dni a już w sumie 28 warsztatów.Konkurencja coraz większa, trzeba się sprężać. kto ma ten ma a tak swoją drogą jako zagorzały fanatyk SW zajmuję miejsce w ostatnim rzędzie żeby wszystko widzieć a gdyby jeszcze był snowspeeder to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Ten wątek także wrzucony do obserwowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 też będę obserwował postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 Ostatni raz Lego składałem jakieś 30 lat temu... Nóżka: I gotowe do podkładu. Podstawka zestawowa, tymczasowa, dla wygody trzymania; docelowo siłą rzeczy będzie inna: Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 7 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 7 Września 2015 No super model! Bardzo się cieszę, że Star-Wars goszczą na forum! Powodzenia!!! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Czyli jak rozumiem spasowanie bardzo dobre? Muszę sobie sprawić takiego czikena. Nie wiem czy znasz, ale tu masz bardzo ładny warsztat tej machiny, może się przyda: http://www.themodellingnews.com/2015/06/ever-since-new-star-wars-at-st-kit-from.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 Solo, dzięki, przyda się, zwłaszcza ostrzeżenie dotyczące white spirit. Z dość prostego w sumie modelu, można jednak stworzyć coś interesującego. Czas poprzeglądać zimowopancerniackie warsztaty kolegów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Września 2015 Autor Share Napisano 8 Września 2015 A tymczasem złożone już wszystko. Wnętrze przepięknie odlane, aż szkoda, że nic nie widać. Jednakże planuję zrobić jeszcze jednego, typowego walkera z epoki ROTJ, więc będzie można cały górny dekielek otwarty zostawić: Obudowa: Uzbrojenie: Tadam! Idę do piwnicy podkład rzucić po całości (szary Motip). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Piękna maszyna, zdecydowanie chcę takiego! Ile on ma wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Września 2015 Autor Share Napisano 8 Września 2015 16 cm. Ładnie wygląda na półce, to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinirlan Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Ładnie to wygląda Wizjery będą zamknięte docelowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Gdzie go kupiles i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Września 2015 Autor Share Napisano 8 Września 2015 Sinirlan - dzięki. Jeden wizjer będzie zamknięty, drugi wpółotwarty. Hamman - na hlj, w przeliczeniu 60 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 14 Września 2015 Share Napisano 14 Września 2015 w temacie sw jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Sinirlan - dzięki. Jeden wizjer będzie zamknięty, drugi wpółotwarty.Hamman - na hlj, w przeliczeniu 60 PLN. Możesz rozszyfrować skrót "hjl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Hobby link Japan ale temat już nieaktualny. Bandai już nie sprzedaje poza granice Japonii. Jakiś problem z licencją. Spróbuj na ebay. Jakiś gościu sprzedaje na allegro ale trzeba czekać 35 dni bo sprowadza z Japonii, wiec lepiej uderzyć na ebayu i samemu kupić od Japończyka. PS. Czekam na malowanie. Będzie standardowe, czy będziesz coś kombinował? Uważaj na wasch olejny i emalie, plastik się topi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Października 2015 Autor Share Napisano 7 Października 2015 Czekam na malowanie. Będzie standardowe, czy będziesz coś kombinował? Uważaj na wasch olejny i emalie, plastik się topi. No właśnie zamierzam się zabrać za malowanie. Standardowo, na szaro, z brudzeniem i obiciami a la pancerka Największe wyzwanie to ubrać go w zimową szatę. O kłopotach z chemia nie tak działającą czytałem. Porobię próby na podstawce, bo nie będzie mi potrzebna. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Października 2015 Autor Share Napisano 8 Października 2015 Trochę przedcieniowania: M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi