Solo 556 Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Tu macie coś na podkręcenie klimatu: Quote Link to post Share on other sites
kornik_69 7 Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Jest ślinotok Quote Link to post Share on other sites
KW-2 0 Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Lordzie, ognisko jest konieczne. Legitymizuje mi koncepcję scenki. Czym napalone - nieważne, i tak będzie dogasało. Jednakże trochę ciepła musi dawać, ze względu na efekt, jaki chcę osiągnąć. KW-2, rzecz jasna, wybieram się do kina. Choć obawiam się, czy Disney zachowa ducha poprzednich części. I Han Solo coraz starszy, a dwie części jeszcze przecież mają być. Dziś psiknąłem fiksatywą pigmenty. Zostały ostatnie prace upiększające. Galeria w weekend. Chyba... Naprawdę będzie część 8 i 9!? Super!!! Też się wybieram! Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Solo 556 Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Tak dokładnie, to Disney nie zapowiedział chyba oficjalnie że będą jeszcze dwie części kolejnej Trylogii (dlatego nowa część nie ma podtytułu "Episode VII"), a raczej że będę kręcić filmy z tego uniwersum tak długo jak się da. Tak więc jest już raczej pewne, że tych części będzie znacznie, znacznie więcej. Prawdopodobnie co roku jedna: w tym "The Force Awakens", w przyszłym "Rogue One". Zobaczymy co będzie potem. Quote Link to post Share on other sites
Marcin M. 154 Posted November 4, 2015 Author Share Posted November 4, 2015 Witam wszystkich odwiedzających! Tu macie coś na podkręcenie klimatu: A właśnie, gdzie mój Jedi's Outcast? Se zagram. Wprawdzie grafika jak na Game Boyu, ale miło wrócić i pomachać mieczem świetlnym. Tak więc jest już raczej pewne, że tych części będzie znacznie, znacznie więcej.Prawdopodobnie co roku jedna: w tym "The Force Awakens", w przyszłym "Rogue One". Zobaczymy co będzie potem. Coś czuję, że ilość może nie pójść w parze z jakością. Ale najgorsze są te "dograne" . Właśnie póki Lucas się zajmował sagą, miał jakąś wizję, całość była spójna. Chociaż postać młodego Anakina w finale ROTJ (odnowionego) mnie nie przekonuje. Chyba konserwatywny ja? Sypnęło śniegiem, fotki z wczoraj, na świeżo. Po wyschnięciu lakieru muszę dosypać proszku. Dojdzie biały pigment z kredki po całości, plus ew. zacieki topniejącego śniegu. Co sadzicie? M. Quote Link to post Share on other sites
KW-2 0 Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Piknie!!! Quote Link to post Share on other sites
kokos85 0 Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Ładny kurczak... a co do sagi starą trylogie w originale widziałem nie raz (miałem VHS ) a odnowionej nie kojarzę ale obawiam się co Disney zmajstruje Quote Link to post Share on other sites
bazylms 314 Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 A może by tak spróbować ze światłowodu laserowe strzały dorobić. Sam model ładnie wygląda. Quote Link to post Share on other sites
Solo 556 Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 A kto i do kogo miałby strzelać, skoro to jest "zdechły" kurczak a i do tego załoga chyba też już całkiem się rozłożyła w środku? Quote Link to post Share on other sites
Super Moderator Reflect 5 Posted November 4, 2015 Super Moderator Share Posted November 4, 2015 Bardzo ładnie wyszedł !!! Czekam na galerię z niecierpliwoscią! Pozdrawiam Christian Quote Link to post Share on other sites
bazylms 314 Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Zawsze można koncepcję zmienić. W sumie rozwalony nie jest. Quote Link to post Share on other sites
mikemc 179 Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Fajnie wyszło z tym śniegiem. Quote Link to post Share on other sites
Marwaw 2 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Przyznaję, że dopiero teraz tu trafiłem i jestem pod ogromnym wrażeniem. Warsztat ma klimat. Miech MOC będzie z Tobą Marcinie!!! Quote Link to post Share on other sites
vollff 0 Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Wyglada jak na filmie - rewelacja. Masz moj glos Quote Link to post Share on other sites
Marcin M. 154 Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 Dziękuję wszystkim za miłe słowa i zapraszam do GALERII. Quote Link to post Share on other sites
7urgen 10 Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Ogladalem od początku. Fajne, podoba mi się a wprowadzenie w galerii zrobiles rewelacyjne. Quote Link to post Share on other sites
Super Moderator Reflect 5 Posted November 27, 2015 Super Moderator Share Posted November 27, 2015 To prawda, trzymasz poziom od A do Z :-) Pozdrawiam Christian Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts