Marcin M. Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Klasa 7 - Sci-Fi Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Jako że budżet na zakupy na najbliższy rok mam przekroczony, a konkurs zimowy to pozycja obowiązkowa, przejrzałem swe zapasy i stwierdziłem, że tylko ten model pasuje. Sceneria to oczywiście planeta Hoth. Snapfit ale miły. Części ładnie odlane. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj
Solo Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Ooooooo... kurczaczek... Brawo, wreszcie coś ze starwarsowego uniwersum. Już myślałem czy nie startować z Tie Advanced, ale widzę że już nie ma potrzeby. Nie zapomnij tylko o Czujbace, mimo że to Hoth. Cytuj
Marcin M. Napisano 6 Września 2015 Autor Napisano 6 Września 2015 Ooooooo... kurczaczek...Nie zapomnij tylko o Czujbace, mimo że to Hoth. Kosmaty będzie, dopiero co wpadł mi też do głowy pomysł, jak wykorzystać tych dwóch operatorów ze środka pojazdu. Skoro to scifi, to na całego A pojazd rób także, no bo co w końcu kurczę (ATST) blade. Cytuj
Sinirlan Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Oh my... w końcu ruch się zaczyna w Sci-Fi Edytowane 6 Września 2015 przez Gość Cytuj
Solo Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Konkurs trwa dopiero 6 dni a już w sumie 28 warsztatów. Konkurencja coraz większa, trzeba się sprężać. Cytuj
biegacz90 Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Konkurs trwa dopiero 6 dni a już w sumie 28 warsztatów.Konkurencja coraz większa, trzeba się sprężać. kto ma ten ma a tak swoją drogą jako zagorzały fanatyk SW zajmuję miejsce w ostatnim rzędzie żeby wszystko widzieć a gdyby jeszcze był snowspeeder to Cytuj
mikemc Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Ten wątek także wrzucony do obserwowanych. Cytuj
Marcin M. Napisano 7 Września 2015 Autor Napisano 7 Września 2015 Ostatni raz Lego składałem jakieś 30 lat temu... Nóżka: I gotowe do podkładu. Podstawka zestawowa, tymczasowa, dla wygody trzymania; docelowo siłą rzeczy będzie inna: Pozdrawiam, Marcin. Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 7 Września 2015 Super Moderator Napisano 7 Września 2015 No super model! Bardzo się cieszę, że Star-Wars goszczą na forum! Powodzenia!!! pozdrawiam Christian Cytuj
Solo Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Czyli jak rozumiem spasowanie bardzo dobre? Muszę sobie sprawić takiego czikena. Nie wiem czy znasz, ale tu masz bardzo ładny warsztat tej machiny, może się przyda: http://www.themodellingnews.com/2015/06/ever-since-new-star-wars-at-st-kit-from.html Cytuj
Marcin M. Napisano 7 Września 2015 Autor Napisano 7 Września 2015 Solo, dzięki, przyda się, zwłaszcza ostrzeżenie dotyczące white spirit. Z dość prostego w sumie modelu, można jednak stworzyć coś interesującego. Czas poprzeglądać zimowopancerniackie warsztaty kolegów... Cytuj
Marcin M. Napisano 8 Września 2015 Autor Napisano 8 Września 2015 A tymczasem złożone już wszystko. Wnętrze przepięknie odlane, aż szkoda, że nic nie widać. Jednakże planuję zrobić jeszcze jednego, typowego walkera z epoki ROTJ, więc będzie można cały górny dekielek otwarty zostawić: Obudowa: Uzbrojenie: Tadam! Idę do piwnicy podkład rzucić po całości (szary Motip). Cytuj
Solo Napisano 8 Września 2015 Napisano 8 Września 2015 Piękna maszyna, zdecydowanie chcę takiego! Ile on ma wysokości? Cytuj
Marcin M. Napisano 8 Września 2015 Autor Napisano 8 Września 2015 16 cm. Ładnie wygląda na półce, to prawda. Cytuj
Sinirlan Napisano 8 Września 2015 Napisano 8 Września 2015 Ładnie to wygląda Wizjery będą zamknięte docelowo? Cytuj
Marcin M. Napisano 8 Września 2015 Autor Napisano 8 Września 2015 Sinirlan - dzięki. Jeden wizjer będzie zamknięty, drugi wpółotwarty. Hamman - na hlj, w przeliczeniu 60 PLN. Cytuj
Adamerio Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Sinirlan - dzięki. Jeden wizjer będzie zamknięty, drugi wpółotwarty.Hamman - na hlj, w przeliczeniu 60 PLN. Możesz rozszyfrować skrót "hjl" Cytuj
mikemc Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Hobby link Japan ale temat już nieaktualny. Bandai już nie sprzedaje poza granice Japonii. Jakiś problem z licencją. Spróbuj na ebay. Jakiś gościu sprzedaje na allegro ale trzeba czekać 35 dni bo sprowadza z Japonii, wiec lepiej uderzyć na ebayu i samemu kupić od Japończyka. PS. Czekam na malowanie. Będzie standardowe, czy będziesz coś kombinował? Uważaj na wasch olejny i emalie, plastik się topi. Cytuj
Marcin M. Napisano 7 Października 2015 Autor Napisano 7 Października 2015 Czekam na malowanie. Będzie standardowe, czy będziesz coś kombinował? Uważaj na wasch olejny i emalie, plastik się topi. No właśnie zamierzam się zabrać za malowanie. Standardowo, na szaro, z brudzeniem i obiciami a la pancerka Największe wyzwanie to ubrać go w zimową szatę. O kłopotach z chemia nie tak działającą czytałem. Porobię próby na podstawce, bo nie będzie mi potrzebna. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj
Marcin M. Napisano 8 Października 2015 Autor Napisano 8 Października 2015 Trochę przedcieniowania: M. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi