Mitrandir Napisano 14 Września 2015 Share Napisano 14 Września 2015 Dobiegła końca przygoda z "Piaskowym Rekinem", jedyne co pozostało to pokazać kilka fotek tej dość klimatycznej maszyny. Zatem dziękuje wszystkim, za uwagę i poświęcony czas, i zapraszam do obejrzenia kilka fotek w naturalnym świetle... i już końcowe ...a na koniec mała, miła dla mnie niespodzianka "Za wprowadzenie sklepowego w zachwyt" czyli pucharek i model EC-145 w 1/32, dostałem za rzeczonego "sharka" od Wojtka z Ina... w tym miejscu jeszcze raz dziękuję za uznanie KA-50 też dostał wyróżnienie i medal ale to w innej galerii Dziękuje za uwagę i chętnie posłucham rzeczowych opinii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 14 Września 2015 Share Napisano 14 Września 2015 No brawa Zacny model i zasłużona nagorda. A podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Września 2015 Share Napisano 14 Września 2015 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 14 Września 2015 Share Napisano 14 Września 2015 W końcu skończyłem wszelkiej maści poprawki na MiG'u i mogę się oddać uczcie oglądania między innymi twoich wiatraczków. Wspominałem w Łasku są świetne i jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Września 2015 Share Napisano 14 Września 2015 Model wygląda świetnie, ale foty są kiepskie. Nie wydobyłeś nawet 50% potencjału, jaki tkwi w tym wiatraczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Września 2015 Autor Share Napisano 15 Września 2015 Model wygląda świetnie, ale foty są kiepskie. Nie wydobyłeś nawet 50% potencjału, jaki tkwi w tym wiatraczku. Zapewne jest tak jak mówisz... nie jestem fotografem, a zdjęcia robię telefonem, jak już pisałem nie dysponuje aparatem... Mogę tylko przeprosić za marną jakość Pozostałym którym "też" się podobało również bardzo dziękuję Spiton, to pewnie galeria KA-50 SH, też Ci nie przypadnie do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Okopcenie na belce ogonowej strasznie mocne, jakby kto tam w środku w żeliwnym piecyku węglem drzewnym palił, ale ogólnie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Września 2015 Autor Share Napisano 15 Września 2015 Okopcenie na belce ogonowej strasznie mocne, jakby kto tam w środku w żeliwnym piecyku węglem drzewnym palił, ale ogólnie cacy "W starym piecu, diabeł pali" To tylko na zdjęciu... ponieważ fotki musiałem trochę przyciemnić, żeby było widać jakiekolwiek zacieki czy niuanse powierzchni stąd tak mocny ten efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Na żywo to okopcenie nie jest aż tak mocne więc to chyba kwestia fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Jak to u Ciebie bywa, wiatraczek na najwyższym poziomie! Fajnie wyszły Ci ślady eksploatacji no i malowanie klasa. Opłacało się ściągać kalki z USA Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 OOo...znam ten model-z warsztatu .........a tak poważnie,no to wiadomo,że jest super...no i wyróżniony-więc co tu dużo gadać-GRATULACJE ..........ale powiedz no pan coś o tym prześcieradełku spod niego,bo w warsztacie chyba nie było-CO TO?...Z CZEGO TO?.......Bo się mnie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Września 2015 Autor Share Napisano 15 Września 2015 ...A taka mała plandeczka, z napami i śledziami :P masz jakieś wyroby z IKEI w domu...? jak tak to czasem się do nich jakiś sryliard metek przyczepia... Takie, ni to folia, ni to płótno... cieniutkie i białe z jednej strony to jest właśnie to Cieszę się, że Wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Pomysł super ......powiem ci,że niesamowity smaczek to dodało...bez tego by było troszkę ponuro-z lekka monotonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Gratuluję, wiatraczek bardzo ładny. ________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Spitfire Mk Vb - Tamiya + dodatki 1/72 Spitfire Mk IXc - Airfix + blachy - Brengun + lufy - Master Model + rury wydechowe - Quickboost 1/72 - ukończony Fiat 621 - Ftf 1/72 - ukończony MiG-21PFM - R.V.Aircraft 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Gratuluję nagrody. A model naprawdę fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Września 2015 Autor Share Napisano 16 Września 2015 Miło to słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi