Sławekb Napisano 13 Lutego 2019 Share Napisano 13 Lutego 2019 Już się lepiej to czyta......wiesz,że ja też zakulisowy(narazie)kibic.......i lubię jak modelarze modelują))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 14 Lutego 2019 Share Napisano 14 Lutego 2019 Milo Cie znowu widziec Dawaj tego wiatraczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 14 Lutego 2019 Share Napisano 14 Lutego 2019 A tym czasem Black Dog wydal kilka zestawów. http://www.blackdog-model.com/en/eshop-a72039-1-72-v-22-osprey-engine-50-1058 http://www.blackdog-model.com/en/eshop-a72040-1-72-v-22-osprey-propeller-blades-50-1059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Lutego 2019 Autor Share Napisano 14 Lutego 2019 (edytowane) Witam witam Robertas Niestety w tym projekcie nie przydadzą mi się te zestawy ale w MV-22 ...a I owszem . Ciebie Jureczku również mi miło widzieć Edytowane 14 Lutego 2019 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 14 Lutego 2019 Share Napisano 14 Lutego 2019 może pokazałbyś jak to wszystko wygląda aktualnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Lutego 2019 Autor Share Napisano 14 Lutego 2019 To już ci się nawet nie chce wątku przejrzeć... nic się nie zmieniło od ostatniego zdjęcia. Jak było pokazywane... ty leniu.. Poza tym tak jak napisałem w wątku z delfinem... Panowie czytanie ze zrozumieniem Najpierw delfin, dopiero powrót do Osprey'a... Trzeba palce rozgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 14 Lutego 2019 Share Napisano 14 Lutego 2019 No. Coś widzę ruch w interesie no czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 14 Lutego 2019 Share Napisano 14 Lutego 2019 27 minut temu, Mitrandir napisał: To już ci się nawet nie chce wątku przejrzeć... nic się nie zmieniło od ostatniego zdjęcia. Jak było pokazywane... ty leniu.. Poza tym tak jak napisałem w wątku z delfinem... Panowie czytanie ze zrozumieniem Najpierw delfin, dopiero powrót do Osprey'a... Trzeba palce rozgrzać. eeee...ja myślałem, że coś grzebłeś...a tu nic...bez zmian... no to poczekam...to może pokaż "mrówkojada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Lutego 2019 Autor Share Napisano 14 Lutego 2019 Krystian... Naucz się czytać ze zrozumieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 17 Lutego 2019 Share Napisano 17 Lutego 2019 W dniu 14.02.2019 o 15:16, Mitrandir napisał: Krystian... Naucz się czytać ze zrozumieniem... Grześ Ty mnie nie zrozumiałeś co miałem na myśli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 22 Marca 2019 Share Napisano 22 Marca 2019 Tym czasem Black dog zaproponował nowy zestaw. https://www.dersockelshop.de/detail/index/sArticle/74006?sPartner=tvscmates0913 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 CZEKAM CZEKAM CZEKAM i się lekko nawet złoszczę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 bo warsztat buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 (edytowane) Co jest??!?! A Ty crustian swój warsztat zrobiłeś i co....???? Edytowane 1 Października 2019 przez stakor1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 2 Października 2019 Share Napisano 2 Października 2019 18 godzin temu, stakor1 napisał: Co jest??!?! A Ty crustian swój warsztat zrobiłeś i co....???? a tupolew to sie nie robi , co ? fakt jeszcze 4 inne rozgrzebane...warsztat w 90% a co dziennie w skali 1:1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Lipca 2022 Share Napisano 22 Lipca 2022 Widziałem zapotrzebowanie więc "wyciągam" z niebytów żeby było na "wierzchu" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Lipca 2022 Autor Share Napisano 23 Lipca 2022 23 godziny temu, M.A.V. napisał: Widziałem zapotrzebowanie więc "wyciągam" z niebytów żeby było na "wierzchu" Nie kuś... Bo znowu zacznę dłubać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 1 Sierpnia 2022 Share Napisano 1 Sierpnia 2022 Wziął byś się w końcu do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Października 2022 Autor Share Napisano 3 Października 2022 W dniu 1.08.2022 o 21:09, PabloA napisał: Wziął byś się w końcu do roboty! W końcu się chyba wezmę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Października 2022 Share Napisano 3 Października 2022 4 godziny temu, Mitrandir napisał: W końcu się chyba wezmę Dobry temat dla "buka" - kto pierwszy skończy - Tomaszek swojego Mi-10K czy Grzesiu Ospreya? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 3 Października 2022 Share Napisano 3 Października 2022 W Dęblinie to nie był Twój Osperey?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Października 2022 Autor Share Napisano 3 Października 2022 Godzinę temu, jl napisał: W Dęblinie to nie był Twój Osperey?! Mój, ale to była wersja MV-22 marines... Złożony prosto z pudła żeby zobaczyć jak się zamyka bryła. Wersja CV-22 USAF to zupełnie inna bajka, obejrzyj warsztat od początku będziesz wiedział o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 3 Października 2022 Share Napisano 3 Października 2022 sledze ten watek od dawna... zreszta o kilka rzeczy Cie podpytywałem w trakcie budowy tej wersji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi