pmroczko Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Dzień dobry! Chciałbym przedstawić mój model samolotu Douglas EKA-3B Skywarrior, przez amerykańskich marynarzy nazywany czasem Wielorybem z racji swojej wielkości. Więcej szczegółów można znaleźć w wątku warsztatowym tutaj: viewtopic.php?f=86&t=40929 A tymczasem przystępujemy od razu do zdjęć: Mam nadzieję, że się podobało - dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Pamiętam warsztat, były momenty Malowanie bomba, z washem trochę gorzej. ps. Mapa to niewdzięczne tło dla widza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Widzę że z czerwonej wietnamskiej ziemi wzniosłeś się w przestworza . Samolot super . Jestem ciekaw czy masz zamiar zrobić coś co pływało po żółtych wodach Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 21 Września 2015 Autor Share Napisano 21 Września 2015 Mikele - bardzo dziękuję za komentarz! Z tym washem to muszę Ci przyznać rację - znowu jest tak, że trzymałem ten model w rękach codziennie przez kilka tygodni, a babole zauważam dopiero po zrobieniu zdjęć i umieszczeniu ich w necie... Adam - Dziękuję za miłę słowa. Odpowiedź brzmi tak - nawet mam kilka takich pomysłów - PBR, LSSC, poduszkowiec PACV, łódź ATC albo sampan wietnamski - ale zanim się za to wezmę, chciałbym wypracować metodę robienia wody na dioramie. Jeszcze raz dziękuję za komentarze, pozdrawiam i życzę miłęgo dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Września 2015 Share Napisano 21 Września 2015 Bardzo zgrabny model fajnego samolotu. Ładnie go pomalowałeś, choć wydaje mi się że trochę za bardzo przebija preshading, brakuje też nieco efektów eksploatacji. Ale mimo tego model cieszy oczy. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Września 2015 Share Napisano 21 Września 2015 Model bardzo ładny. _________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Spitfire Mk Vb - Tamiya + fotel - Pavla + lufy działek - RB Model + koła - CMK + kalka - Techmod 1/72 MiG-21PFM - R.V. Aircraft + kalka - Model Maker Decals 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 21 Września 2015 Autor Share Napisano 21 Września 2015 Solo, mig - bardzo dziękuję za komentarze i za miłe słowa. Co do preshadingu - zgodzę się, że może on nie jest 100% realistyczny, ale mnie się podoba... Jakie ślady eksploatacji masz na myśli? Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Bardzo mi się podoba, gratuluję wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 22 Września 2015 Autor Share Napisano 22 Września 2015 Pawle - bardzo dziękuje za komentarz i za miłe słowa! Cieszę się, że się podoba! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi