Grzes Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 Pewnie to widzieliście, ale ja znalazłem wczoraj więc wrzucam: PZL-130 Orlik - 8 wersji Zastanawia mnie dziwny zbieg okoliczności z premierą Orlika z Ardpolu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 Jakaś garażowa robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Airfix zapowiedział nowego Phantoma: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 PZP P.6 jest już dostępny. http://www.armahobby.pl/1-72-pzl-p-6-prototype-pro-set.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 PZP P.6 jest już dostępny.http://www.armahobby.pl/1-72-pzl-p-6-prototype-pro-set.html Szkoda, że nie ma już opcji gdy kupujesz dwupak lub trójpak PZL P.11/I, P.7/I i P.6 w jednym zamówieniu robią zniżkę tak jak było z innymi PZL-kami Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Listopada 2016 Share Napisano 17 Listopada 2016 Wrzucę, bo chyba jeszcze tu tego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 17 Listopada 2016 Share Napisano 17 Listopada 2016 Broplan? W pierwszej chwili myślałem, że vacu. Ale jest tradycyjne info, że "tylko dla orłów" Są gdzieś in-boxy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 17 Listopada 2016 Share Napisano 17 Listopada 2016 Broplan? W pierwszej chwili myślałem, że vacu. Ale jest tradycyjne info, że "tylko dla orłów" Są gdzieś in-boxy? Mam wrażenie, że Grzes mógłby nam pokazać co w środku:) Jam bardzo ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Panowie, z myślą o Was, inboxa mam już w aparacie, postaram się to w weekend ogarnąć. Ale jak napisał Mikele - materiał dla prawdziwych fanów tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Sm-2S Inbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi