bartek33365 Napisano 16 Października 2015 Share Napisano 16 Października 2015 Dawno nie zmalowałem żadnych figurek. Zestaw ten miałem już od dłuższego czasu, ale jakoś nie było kiedy się za nie zabrać. Raczej będzie prosto z pudła. Na razie to tyle Jak na figurki plastikowe jest nawet niezły detal. Sam motocykl Moim zdaniem niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 -A co ty tu masz? -Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz! Nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 Póki co pierwsza figurka gotowa do podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 Obie figurki dostały podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 5 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2015 Figsy dostały kolor bazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Ok, wracam. Długo się tu nic nie działo i trzeba to zmienić. Posiedziałem nad motocyklem. Wymaga jeszcze kilku poprawek i można będzie go kończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Bardzo ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Dzięki Figurki pomalowane i całość po washu i lakierze. Motocykl dostanie jeszcze lekkie pobrudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Wygląda rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Kwietnia 2016 Super Moderator Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Świetna robota z figurkami! Bardzo mi pasuje! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Piękne! Poproszę nie tylko w moim imieniu na krok po kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Dzięki Zdaje sobie sobie sprawę, że warsztat jest na szybko. Chce skończyć te figurki bo leżą już za długo, a chce je zrobić bo blokują mi parę rzeczy, a i zaraz jest konkurs. Na nim będę robił figurki także będzie krok po kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Figsy ładne a buźki maja zarąbiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2016 A są zestawowe. Jak nigdy plastikowe główki są porównywalne do żywicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Wiesz ja też się cały czas uczę. Czy w necie czy na konkursach jak widzę niektóre to prace to wiem, że muszę jeszcze sporo się nauczyć. Jedyne rozwiązanie to usiąść i malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Podoba się, bardzo się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Podstawka: Klocek z trocin został obklejony balsą i zabejcowany. Na górę nałożyłem plastelinę i ukształtowałem teren. Następnie przykleiłem piasek dla szynszyli. Następnie pomalowałem na brązowo. I rozjaśniłem trochę jaśniejszym kolorem metodą suchego pędzla Dalej doszła trawka i lekko ją przyciemniłem washem Vallejo z aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Ja sie tylko przyczepie do oficera i washa,po pierwsze czy oficer nie powinien byc pomalowany w fieldgrey,czyli odcien zielonego?zreszta na opakowce dobrze to widac,baza byla zdecydowanie za ciemna no i wash,tez kiedys tak malowalem figsy ale stwierdzilem ze wash po calosci psuje cala robote ,jezeli chcesz uzyskac cienie po prostu rozjasniaj baze az uzyskasz pozadany efekt,to wymaga wiecej pracy i cierpliwosci ale efekt jest ZDECYDOWANIE lepszy,reszta mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Motor wraz z kierowcą FANTASTYCZNY!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Ja sie tylko przyczepie do oficera i washa,po pierwsze czy oficer nie powinien byc pomalowany w fieldgrey,czyli odcien zielonego?zreszta na opakowce dobrze to widac,baza byla zdecydowanie za ciemna no i wash,tez kiedys tak malowalem figsy ale stwierdzilem ze wash po calosci psuje cala robote ,jezeli chcesz uzyskac cienie po prostu rozjasniaj baze az uzyskasz pozadany efekt,to wymaga wiecej pracy i cierpliwosci ale efekt jest ZDECYDOWANIE lepszy,reszta mi sie podoba. Cieniowalem figurki. Na oficerze może to być slabo widoczne gdyż nie ma wiele fałd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi