Sławekb Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 Super,że ten silnik zrobiłeś......będzie fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 17 Listopada 2015 Autor Share Napisano 17 Listopada 2015 Dzisiaj z braku czasu tylko malowanko obudowy silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Sam mniód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 Trochę się ostatnio pobrudził Celuję mniej więcej w coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Wydaje mi się że to trochę nie tak jak na zdjęciu. Twoje zabrudzenia wyglądają jakby ktoś na ten helikopter wylał paliwo. Moim zdaniem lepszy efekt byłby gdybyś tam po prostu troszkę wtarł jakiś pigment, albo roztarł jakieś ciemny wash pędzelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 Wydaje mi się że to trochę nie tak jak na zdjęciu.Twoje zabrudzenia wyglądają jakby ktoś na ten helikopter wylał paliwo. Czyli efekt zamierzony został osiągnięty bo to zacieki oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 A, jeśli to miało być to, to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 30 Listopada 2015 Autor Share Napisano 30 Listopada 2015 c.d EDIT co prawda na dziś miało być dość ale się nudziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 Jest suuuuuper.....czułem,że będzie mi się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 No, kapitalnie to wygląda. Tylko zdjęcia troszkę lepsze by sporo dały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 O, tak wygląda DOSKONALE - jest się od kogo uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 1 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2015 Bez przesady Dareczku, bez przesady ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 Darku, on tak zawsze nie zwracaj na niego uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 Tak myślałem że tak już z nim jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2015 Ostatnio nałożyło się trochę spraw więc czasu za dużo nie było ale coś tam wystrugałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 Fajny ten kubek na kawę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2015 Ostatnio mało czasu ale zrobiłem działko (sporo rzeźbienia bo było spore przesunięcie formy, ale jakoś wybrnąłem) i uzupełniłem zaślepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 I co ... będziesz do Mikołaja szczelał Ładne to, tyle ze wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 31 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2015 Ostatnio bardzo mało czasu i chęci, ale kolejny element zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Bondic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 ładny ryjek trzeba będzie ten bondic zakupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 ...wylał bym jeszcze jedną cieniutką warstewkę ... na równo z ramkami (zobacz zdjęcia głowicy z Kielc) Przed utwardzeniem rozprowadź delikatnie wykałaczką po krzywiznach, unikniesz tych "łuczków" (naprężeń) na krawędziach i dopiero utwardź Poza tym obiektywy, obiektywnie ładne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2016 Dziś na warsztat poszedł wirnik ogonowy (nieco stuningowany ;) ) i trochę pobrudziłem dół kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Stycznia 2016 Share Napisano 7 Stycznia 2016 Jakiś czas tu nie zaglądałem bo konkurs pochłaniał większość wolnego czasu, ale model wygląda teraz bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi